Велешани ја отруја ЕУ

R

RAYTHEON23

Гостин
Ne e do Velesani,do Topilnicata e...Zatoa nema zdravi vo Veles...Aj vi se molam,ste se druzele li nekogas so tie lugje pa da zborite deka site se mentalno bolni?! I tie se kako nas samo sto srekjata ja pobarale po parkovite kaj sto vodenicite melat zito,brasnoto e mnogu barano vo EU... Sto se odnesuva do trosenjeto pari,EASY COME EASY GO!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::helou:

Член од
21 декември 2008
Мислења
171
Поени од реакции
5
Ej sto vi e pa najpoznat Makedonski grad za Ge e Veles:nesvest:. Osobeno regionot na frankfrut pa nema koj ne go znae. Poglednete i od prozorecot deka ako niso drugo na nekoj nacin ja promovirame Makedonija. Bilo kakva reklama e korisna za nas :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Sega ke vi napravam malce BACK IN TIME! Vo 80-tite godini od minatiot vek parkot kaj sto sega se prodava brasnoto bese otkrien od Strumicanec koj sega bas vo Fraknfurt e faten i zatvoren so edna pogolema grupa Strumicani.Toj potoa svojot zanaet go prenel na edni od Kocani koi prodolzile da rabotat tamu a Velesani sega se razbudija i fatija dzadeto nakaj Germanija.Vo kratki crti toa e istorijata za Frankfurt i Fraknfurtskoto podzemje...

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Sega ke vi napravam malce BACK IN TIME! Vo 80-tite godini od minatiot vek parkot kaj sto sega se prodava brasnoto bese otkrien od Strumicanec koj sega bas vo Fraknfurt e faten i zatvoren so edna pogolema grupa Strumicani.Toj potoa svojot zanaet go prenel na edni od Kocani koi prodolzile da rabotat tamu a Velesani sega se razbudija i fatija dzadeto nakaj Germanija.Vo kratki crti toa e istorijata za Frankfurt i Fraknfurtskoto podzemje...
back in time
mnogu greska si kolega

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Mislis? Koga eden covek od Strumica tamu prodavase brasno Velesani ne moze ni na karta da go najdat Frankfurt.Ostavi ti nekoi prikazni sto si gi slusal,da seksash i da gledash ne e isto :baeh:
a ti si seksal ili si gledal??
dzabe se inatime kolega
pari biznis tie si go pravat tovarot
a covekot sto go kazuvas so drug od veles mnogu dobro se znaat uste od avstrija
i zaedno ja cepeja rabotata
ne falam jas ni velesani ni strumicani samo ova sto go gledate na televizija e mal del od realnosta
pojma nekoj nema sto u stvari se slucuva
samo ima deca nepismeni zrtvi (deca rabotnici)koi mislat deka se mafijas
i ne mi se pluzi so jazikot

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Epa tie deca otidoa za slava i pari ama nisto od toa ne dobija,sega im go pravat gazot devetka i koga ke si dojdat ke ni raskazuvaat nam kako bilo tamu,mene mi se mnogu poznati tie raboti.
P.S. Za seksanjeto da ti kazam pravo lani za malce edna a ovaa godina nesto poretko!

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Epa deca nema sekoj muda da go napravi toa sto velesanite go storija, veles- mafija toa e cela mafija be, za da se stvori edna mafija pred se treba da ima familijarni bliski odnosi vnatre da vladee doverba i cest go gledal nekoj sopranovi?
Veles rulz:vozbud:

R

RAYTHEON23

Гостин
NE si filozofka tuku materijalist(without offence)
veles rulls po sto..celta mi e koco racin blaze koneski i mnogu drugi patrioti a i denes ima cesni gragani a nekoj ke unisti nekolku zivoti(oti taa rabota e slozena majmun moze da dila FAKT)pa posle toa samo trosat i pa nemaat a Atom ant e vo pravo Dilerite pedofilite i drugi poteski kriminalci uzivaat vo zatvori od prva i vtora svetska vojna...toa ne e dobro neli

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ма нека ја отрујат цела.. не само Франкфурт

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
NE si filozofka tuku materijalist(without offence)
veles rulls po sto..celta mi e koco racin blaze koneski i mnogu drugi patrioti a i denes ima cesni gragani a nekoj ke unisti nekolku zivoti(oti taa rabota e slozena majmun moze da dila FAKT)pa posle toa samo trosat i pa nemaat a Atom ant e vo pravo Dilerite pedofilite i drugi poteski kriminalci uzivaat vo zatvori od prva i vtora svetska vojna...toa ne e dobro neli
Тие што тоа го прават си е на нивна одговорност, за тоа е потребно храброст и многу повеќе од тоа, од кај знаеш ти да ли тие луѓе се чесни или не? Јас лично ги знам и можам да ти потврдам дека сите се чесни, Велес нема работа што да прават луѓето???
Знаеме дека жени како тебе имаат страв да се справат со сериозни работи како оваа, нема потреба да не потсетуваш на тоа.

Член од
21 декември 2008
Мислења
171
Поени од реакции
5
Тие што тоа го прават си е на нивна одговорност, за тоа е потребно храброст и многу повеќе од тоа, од кај знаеш ти да ли тие луѓе се чесни или не? Јас лично ги знам и можам да ти потврдам дека сите се чесни, Велес нема работа што да прават луѓето???
Знаеме дека жени како тебе имаат страв да се справат со сериозни работи како оваа, нема потреба да не потсетуваш на тоа.
Ne stanuva zbor za hrabrost stanuva zbor za custva, ne zaboravaj hrabrite ne stanuvaat junaci... razmisli i od aspekt na toa dali e podobro da jades suv leb i da spies normalno ili da jades meso i da nemozes da zaspies?
Vo seta ova prikazna Veleskite ..... za tebe stanaa hrabri junaci no tie se hrabri gubitnici:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom