БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈ ОД РАДОСТ КРВ ПАДНА ОД МЕНЕ... СЕЧЕХ СИ ПРСТО :icon_lol:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe: НОГО СМЕ ЈАКИИИИИ!!!!

нема никаква логика и не е уопште битно кој е прв кој втор кој трет, македонија иде понатака со два бода, ако тепа германија ке има 4 полска 0. Доколку тепа Полска, македонија геманија и полска ке имаат по 2 бода тоа е нашата група. а доколку норвешка ја тепа данска вечер сите од таа група пренесуваат исто по 2 бода, така да , сумирано, ако тепаат полска и норвешка, сите во новоформираната група ке имаат по 2 бода и ке биде пекол! тоа ни одговара.Иначем не се гледа меѓусебен дуел, туку гол разлика! Одиме на медал, браво херои македонски!:oeoeoe:
мала исправка, србија влегува без бодови. значи втората група моментално изгледа:
1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

што значи, дека е најдобро вечер да одиграат нерешено. потоа со сигурна победа над србија, и најмалку уште една над другиве две (а зошто да не и две победи) одиме директно во полуфинале, претпоставка заедно со германија од оваа група. само да се повтори играта од денеска, и борбата за медали е тука:oeoeoe:

Цареви ... Свака част ... Сосема заслужено. Да ни се множат и понатаму !!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Браво за хероите. Не сплотија сите Македонци во овие мигови. Не направија да се чуствуваме најсреќно. Се надевам дека нема да застанеме тука.
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

мала исправка, србија влегува без бодови. значи втората група моментално изгледа:
1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

што значи, дека е најдобро вечер да одиграат нерешено. потоа со сигурна победа над србија, и најмалку уште една над другиве две (а зошто да не и две победи) одиме директно во полуфинале, претпоставка заедно со германија од оваа група. само да се повтори играта од денеска, и борбата за медали е тука:oeoeoe:

Uste edna ispravka. Srbija ja tepase norveska i toa znaci deka nosi 2 boda vo drugata faza :)

Има нешто организирано да се иде до Задар?

1.Германија 4
2.Норвешка 2 (-1)
3.данска 2 (-1)
4.МАКЕДОНИЈА 2
5.Полска 0
6.Србија 0

Исправка за тебе. Србија влегува со 2 бода бидејќи ја победија Норвешка со 27-26.

прочитав неколку страни наназад. ми остави впечаток нешто: КАКО МОЖЕ ВО ВАКВИ МОМЕНТИ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА ЗОТЕ КАДЕ Е ???!

бог да чува еј..

супер за нашите! не викам дека играта ни е супер, бидејќи не ни е :) ама проклето е добро што и покрај тоа победуваме!

да се изразам во проценти, 75% борбеност 25% знаење

во целина сум задоволен од одбраната играат јако машки без респект!
посебно треба да се издвојат марковски и ѓоргоновски. кога ги гледам како се борат не може а да не ти е мерак!

тоа е светско првенство. нема време за славје. секоја утакмица е како финале сега. очигледно дека секого можеме да победиме, иако играме ослабени, иако премногу импровизираме, иако со многу изгубени топки. веројатно срцето е пресудно, а тоа некако ми е најдраго..

волку мала земја, да ти е мерак.. посебно оваква млада репрезентација патриотски настроена, без натурализирани македонци.

публиката супер, само иако на времето бев комита и сеуште сум вардарец, овојпат ме накурчија комитите. што е тоа скандирање комити-запад? ... клошари!
уште држава-скопје да викнеа.. и во битола нема аеро..
кои кретени се тоа.. ц ц
сигурно начекале га-га превоз и карти. инаку кај ти одат они на свој џеб

Браво мајстори.. Русија на колена, а со оваа екипа и игра како денес не знам и кој друг не би!! Одлична игра... Со цело СРЦЕ за Македонија... Одиме до полуфинале!!!

Македонија - Русија

Македонските навивачи во Хрватска

Македонија - Русија и танцот на Лазаров :oeoeoe:

Ајде малку да живниме!!

Ллелеле кеф колку ми е шо ги победивме русине леле МАКЕДОНИЈА ВО ТОП 12 :je::je::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::olee::olee::olee::olee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom