Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
дајте бе луге да напраиме еден фан клуб на Јуве да гледаме заедно утакмици сите фанови на јуве од Македонија што мислите?

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
ajde be... eve na pr. ti ako si od sk. a jas sum od pp. togas ke se cekame na pletvar i ke gleame utakmica...:):tv:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
дајте бе луге да напраиме еден фан клуб на Јуве да гледаме заедно утакмици сите фанови на јуве од Македонија што мислите?
ajde be... eve na pr. ti ako si od sk. a jas sum od pp. togas ke se cekame na pletvar i ke gleame utakmica...:):tv:
a so kumanovcite sto pravime? :pos2: :pos2:
I bitola za ramnoteza so kumanovo eve kje ja klam. Pak na pletvar sme na sredina. DAj da rezervirame vo ЧЕ pa tamu kje gledame :tv:

Majtapo nastrana, interesna ideja ama samo za lokalno da se razmisluva. Po nekoj da dogovora negde mestence i da objavuva :) kje bidi dobro.
p.s. i 2 saati na vrata da sedi poster so morati ili ibra i preckrtano crveno krugce okolu nego :pos2:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
Читав негде дека Јуве добил казна што го навредувале нослето ... !?

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.557
Поени од реакции
5.550
каде читаше за Пинокио?
абе читав негде ама незнам каде прочитав само насловот дека јуве е казнет поради навреда на Ибрахим`овчар ...
па кој е тој па да не смеат да го навредат , ја не сум крив што има голем нос
(ka за бурек сечење) ...:pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
абе читав негде ама незнам каде прочитав само насловот дека јуве е казнет поради навреда на Ибрахим`овчар ...
па кој е тој па да не смеат да го навредат , ја не сум крив што има голем нос
(ka за бурек сечење) ...:pos:
Имало некој натпис: Ибра циган ...
И финтата е шо по реакција на фигц јувентус го фатиле мислам уште на мечот натписот.
Пораката се однесувала дека Ибра ги менва клубојте нон стоп и веројатно нема некои особени морални вредности како чоек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom