С
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У тебја ештё и есть чувство јумора. Ты, похоже, не только ослепительно красива, но и умна :smir:
помал фонт немаше![]()
ne se sekirajах, кој ме тераше да се издадам, јас знаев каков "шовинист" си, ама не знаеше никој каква феминистка сум:kesa:
а ти си горд шовинист![]()
Tешко дека ќе ја сфатиш филозофијата на КШК![]()
p.s види ни мото![]()
каква филозофија има КШК односно Кајгана шовинистичка crew! нема што да се филозофира тука, сте отвориле група која е против женскиот пол.![]()
Џабе носиш свои заклучоци, никогаш нема да погодиш. Tи кажав дека нема да ја сфатиш КШК дури и месец дена да мислиш![]()
е ако тоа не е КШК( Кајгана шовинистичка crew ) што би можело да биде:raz:?
Е сакам да ми објасниш што значи КШК!Oдмори бе девојче![]()
Е сакам да ми објасниш што значи КШК!
Сакај, сите сакаат по нешто ама сите не добиваат одговори![]()
океј не ми треба твој одговор, зашто самата си го знам. сакав да видам дали ќе можеше нешто да измислиш. И самиот знаеш дека тоа кшк е Кајгана Шовинистичка crew, само се уплаши што ве открив, па сакаше као нешто друго таа кратенка да направиш да е, ама штета што не беше креативен да измислиш нешто ново и што не ме убеди во спротивното![]()
Не можеш во спротивно да ме убедиш, џабе!И ВМРО ДПМНЕ е демократска партија за национално единство и сдс е содијал демократски сојуз, но политиките на двете се далеку од нивните имиња. Затоа ти викам немој да мислиш што е КШК, ќе добиеш одговор на собиранка лично од организациониот одбор![]()
Не можеш во спротивно да ме убедиш, џабе!