- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 2.165
- Поени од реакции
- 58
a be oni me navreduvaat mene,i toa veke podolgo vreme.ama aj,nema vrska ,jas sum kriv.postar sum.Ти почна да ги вреѓаш луѓево. Ако не ти се дискутира со нив, ако ти се испод ниво не дискутирај бре. Смешно е да ги форсираш да пораснат со сила, да размислуваат на нивни 18 ко на 30 години. Уште посмешно е некому да му го омаловажуваш мислењето пошто е помал од тебе.
Во врска со темата, не можеш да убедиш дете од 16-17 години дека сексот од прва вечер е возможен, дека се случува, дека на 25 години често и жената знае да биде иницијатор, дека не и` е проблем ако потоа се испостави дека е зелен па раскажува дешавки и сл. На нивна возраст се` изгледа поинаку. Но, тоа не значи дека не размислуваат или дека размислувањата не им се на место или се смешни и како такви не можат да ги кажат.
a jas ne gi forsiram da porasnat so sila,tuku samo da svatat deka ne e se taka,kako sto oni sega mislat.
a nivno razmisluvanje e,deka nema vrska koj kolku godini ima koga se raboti za prasanjeto na temava.dobro sto ti im objasni,deka ima i toa golema vrska,koj kolku godini ima.a mnogupati go napomenav toa,ama od site ,samo oni se nategaat,pa i uste me navreduvaat.ama kako i da e,VO PRAVO SI.
a be zasto na sila?toa TERA znaci NASTOJUVA da imate seks,uste na pocetokot,nikoj nikogo ne tera so sila.zasto zboruvas taka.ne se raboti ovdeka za siluvanje.Не знам дали сфаќаш што е поставено како објаснување на темата...ако не можеш да најдеш еве ти помош..
Сеа глеаш дека не збориме само за секс, туку збориме за секс кој е добиен на сила...