Bratot
Стоик и Машкртник!
Ne te razbiram??? treba da se ubieme ili da ja ubieme glupavata vlada., toptan so prethodnite?????
![]()
Тоа второто, сите топтан!
Во услови на енергетска криза... нашите “златни кокошки“ ..во приватни раце :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne te razbiram??? treba da se ubieme ili da ja ubieme glupavata vlada., toptan so prethodnite?????
![]()
Не ми е поентата економска споредба помеќу Македонија и Полска. Знам дека тоа е неможно.Се си има свои плусови и минуси, заедничките фондови на ЕУ се една од предностите.
Но ограничувањето на домашната економија и нејзинот структуирање како во времето на ЈУ, е негативната страна.
Затоа што секој сојуз си има време на траење во зависност од интересите.
Она што пропушти да го пастираш:
Значи во период од 5 години невработеноста на Полска по влегувањето во ЕУ се намали за неполни 12%....................
најдов друг извор слично со википедија само што податоците се постари
http://faq.macedonia.org/information/ethnic.makeup.html
Ebati prodadenite dushi. Za da zemat nekakva nagrada i dupe kje dadat.
Pa ushte vo raka ja drzhi nagradata. Mochko eden.
Барем примиле некоја награда..ако беше Б.Ц. или Шеќеринска, ќе ја одбиеше??? Немојте со глупости сега...ФИРОМ чиј производ е?
За Македонија сега кој се залага за, зачувување на името, кој се труди барем, да ги исправи сите грешки од минатото.
И после се ова, пак ние и вие, наши и ваши, добри и лоши.
Сите сме лоши ако не работиме заедно и со една цел - Македонија!
сакаш да кажеш дека дедо ти не е виновен за овие срања денес?Ebati prodadenite dushi. Za da zemat nekakva nagrada i dupe kje dadat.
Pa ushte vo raka ja drzhi nagradata. Mochko eden.
сакаш да кажеш дека дедо ти не е виновен за овие срања денес?
Да се разбереме, остро го осудувам гвујо тоа што го направил со наградата и етикетата на неговото сако. Не требал да ги прима, туку да ги одбие!
Dzabe objasnuvas, Jugosloven e toj
Ajde kje ve ostaam da svrshite eden do eden tamu vo net caffe na glupostite shto ste gi shlaknale "protiv mene".
сакаш да кажеш дека дедо ти не е виновен за овие срања денес?
Koga ke svatis deka ti si nikoj i nisto?
A na kraj, podobro vakvo limbo otoklku neidentitetno gubenje samosvest i nacion.
Dodeka takvite kako Grujo i tebe lechat kompleksi so drugi osobi namesto da reshat nekoe kluchno prashanje od drzhaven interes Makedonija poleka ama sigurno toni vo bezdnata narechena izolacija i status kvo situacija.So drugi zborovi,crna tochka na balkanot i bezizlez i dobivame nishto povekje tuku bezmalku drzhava po Bugarski terk,promrcvarena i rasturena.