Не е тоа ВМРО што беше некогаш...

• Креатор на темата Креатор на темата Laze_14
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
1
Дали забележувате дека ова ВМРО што сега го имаме не она што беше порано или поточно не она што беше пред Груевски да стане претседател на ВМРО. Не е таа еуфорија на ВМРОвците, сега се тие некако помодерни, порано ВМРО далеку се разликуваше од СДСМ, но сега мислам дека не е така....
Што мислите вие ви врска со оваа тема пишете тука...

Кај ова ВМРО имаш добар интелектуален потенцијал во власта, во врвот, но сељачаната со истотовирани лавчиња си останаа по општините и јавните претпријатија.
Таа промена тешко оди зошто бајге народ во оваа Македонија е неписмен.

Abre ti laze ne gledash reklami pa zatoa mislish deka nemaat mozok ova DPMNE

дпмне = отпадокот од сдсм(полтроните)
1,ставревски назначен од бц на функција која ја имаше во странство
2,боцевски немам коментар за двоцевки
3,маневски со најдолг стаж како комунист
4,каргов назначен повторно од бц во НБРМ
5,јанкуловска кадар на Нова демократија на циле
6,ке го заборавев еленовски(советник на грујо) како да не се влезе во нато
ако тоа се ударната сила на ДПМНЕ тоагаш слободно мже да си го избришат знакот ВМРО .... сите се со стаж во дпмне со по 2/3 години

Дали забележувате дека ова ВМРО што сега го имаме не она што беше порано или поточно не она што беше пред Груевски да стане претседател на ВМРО. Не е таа еуфорија на ВМРОвците, сега се тие некако помодерни, порано ВМРО далеку се разликуваше од СДСМ, но сега мислам дека не е така....
ејбг може затоа сега вмро е посилно од сдсм зашто сите си дојдоа у вмро :toe:

дпмне = отпадокот од сдсм(полтроните)
1,ставревски назначен од бц на функција која ја имаше во странство
2,боцевски немам коментар за двоцевки
3,маневски со најдолг стаж како комунист
4,каргов назначен повторно од бц во НБРМ
5,јанкуловска кадар на Нова демократија на циле
6,ке го заборавев еленовски(советник на грујо) како да не се влезе во нато
ако тоа се ударната сила на ДПМНЕ тоагаш слободно мже да си го избришат знакот ВМРО .... сите се со стаж во дпмне со по 2/3 години

Значи, еден Макрадули е подобар од Боцевски?
Шема е подобар од Ставревски?

Нова демократија е партија на Имер Селмани... :kesa:

Кредибилитет = чушки и френки :pos2:

ДПМНЕ е партија која последниве 5 години се сврте 180 степени, и одеднаш стана и лева и десна партија, а успешното менаџирање е резултат на менторството од Германија, вклучително и членството...Ако некој човек има капацитет, нормално нема да седи онаму каде што се поддржуваат лајачи и полтрони како во СДС на пример, туку ќе одат онаму каде што ќе имаат просперитет.

Башка, Ивица Боцевски за мене е најдобар пример за политичар. Батката не гледа партија, туку гледа политичка активност. Незнам низ колку партии помина, но знам дека дебито му беше во либерална партија. Политичар треба да се врзува за политичка активност и придонес за државата, а не за партија.

:pos2::pos2::pos2:

Башка, Ивица Боцевски за мене е најдобар пример за политичар. Батката не гледа партија, туку гледа политичка активност. Незнам низ колку партии помина, но знам дека дебито му беше во либерална партија. Политичар треба да се врзува за политичка активност и придонес за државата, а не за партија.
Слушнав некаде дека Боцевски си доаѓал пешки на работа. Нешо не го ценам, ама ако е ова вистина (а нема причина да не биде) за ова барем заслужува моја особена почит!

Слушнав некаде дека Боцевски си доаѓал пешки на работа. Нешо не го ценам, ама ако е ова вистина (а нема причина да не биде) за ова барем заслужува моја особена почит!

па нели ја гледаш неговата телесна тежина, можеби тоа го прави од здравствени причини или по препорака на лекар.
ама па од илинденска бб до карпош 3 или 4, и не е баш малце

НЕ Е ТОА ВМРО ШТО БЕШЕ НЕКОГАШ
Се слагам, сегашното раководство е далеку подобро од тоа некогашното, + ќе се одржи дооооолго време на власт како на централно така и на локално ниво.

Vo pravo si laze, nema razlika megju ideologijata na ova vmro i sdsm.

ај честито уште еден одпадот од сдс на контото на дпмне и тоа како председателски кандидат хахахаха абре што вемеро стана ,а за тоа боцевски дека одел пеш на работа ,па и циле Тупурковски одеше пеш. за да си купува сендвичи попат...хахаха а префарбаните ке го уништат дпмне ....

Башка, Ивица Боцевски за мене е најдобар пример за политичар.

Namesto Dvocevski da svikuva pres za EU i NATO toj drzhi pres od koj shto 99% mu e plukanje po SDSM a 1% za rabotata na vladata i EU i NATO.Toa li e najdobar politichar za tebe?Spored shto ti tvrdish deka e najdobar politichar?Po koj osnov,osnovot po koj shto smetash kazhi go da go chueme pa da se nasmeeme posabajlechki.Ili po toa shto deka pishal na stranica deka i ovoj veruva vo Boga i deka se krstel vo Crkva sekoja nedela so Grujo zaedno a drugite ne? Po toa smetash deka e najdobar politichar?Po toa shto poradi nego i Grujo dobivme chvrgi od sekade od svetot?Toa li e najdobar primer?Ejdi Trn nieden :) teshko Makedonija so vas.A do vchera dur beshe pod zakrila na SDSM krv pred ochi go gleashe,a sega OP Dvocevski patriot i najdobar politichar :)

Батката не гледа партија

Belki ne e narodot glup da poveruva na vakva skapana komunjarska fora :raz:

ај честито уште еден одпадот од сдс на контото на дпмне и тоа како председателски кандидат хахахаха абре што вемеро стана ,а за тоа боцевски дека одел пеш на работа ,па и циле Тупурковски одеше пеш. за да си купува сендвичи попат...хахаха а префарбаните ке го уништат дпмне ....

Bash me interesira koga kje izgubi dpBne dali kje go vidat Grujo zaedno so Protugjer i Dvocevski vo crkva :tv:

Не е СДСМ она што беше едно време,сега се само обични жени кои по цел ден оговараат наместо да се потрудат да направат нешто...
ВМРО не е тоа што беше,некако е многу подобро од она на Љупчо а дали е за нас подобро тоа народот ќе го одлучи,изборите идат...

ништо не може да биде како што било некогаш,
се тече, се се менува, панта реи

ни македонија не е како што беше некогаш, ни америка не е како што беше некогаш населена од индијанци само, ни ние не сме како што сме биле некогаш, па зошто и вмро би било како што било некогаш

еволуција секогаш постои, без разлика дали е прогресивна или регресивна, мора да ја има, иначе ќе зачмаеме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom