Гостивар не да здрма убаво... Не памтам барем ја тука вака да здрмало :nesvest:
Се скаменив ебате... Се прашував кога ќе престане... И од кога престане креветот пошто е на спрат уште ми се нишаше :uvo:
Па многу нормално дека вие што сте во куќи нема да го почувствувате, уште помалце ако сте на приземје. Иако кај мене дома на 2 и 3 спрат секој земјотрес се чувствува затоа што подот е нерамен па инвентарот знае да си се прошета лево десно.
Ништо не е, бидна. Не мислете на лошо:wink:
Леле ме разбуди, онака јас си спијам и во сон ме дрма нешто оторам очи глеам се се мрда лево десно, леле кога рипнав не знаев кај сум ни што сум ни зашто!:nesum:
Многу се исплашив + дека сама сум, се глеам во огледало крпа бледа, душата надвор ми излегла, и сеа уште ми е страв друг да не има, пошто викаат обично по два имало
Ne bese bas nesto mn. jak zemojotresot ama bese za plasenje , bev vo WC i ja isfrluvam mokracata od sabajle i pocnuva da mi se trese nesto jas rekov od nad mene decata od komsiite trcaat niz doma koga gledam ne mozam da ja pogodam WC-skolkata, i odma trgnav po skali (Bog neka ni e napomos) ova se nema sluceno odamna vo GV! :nesvest::nesvest::nesvest:
Сеа станвам, не по своја волја. Не ме разбуди ни земјотресот, Друштвото на Паничари на град Охрид ме разбуди. Аман луѓе, чим не ме разбуди земјотресоф, ОСТАЈТЕ МЕ ДА СПИЈАМ!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.