Регистрациjата на OMO Илинден-ПИРИН откажана

Она “беха“ као демек природно ти дојде да го вметнеш.

Не к*р се прај на Бугар, ебате стипендистите.

Барем Судот да кажеше, што тоа не БЕХА во ред документите!!?

БЕХА...
:pos2::pos2::pos2:

Куроклечано изгледа има замешано прсти овде.

dobro be strelecot , omo ilinden pretendira da e politicka partija koja e ukinata 99 mislam, od togas saka da se registira na novo..sega sme 09 zarem 10 godini lugjeto od omo ne znaat da gi sredat dokumentite ili bugarskata drzava gi minira vo toa..aj razmisli sto e logicno?

Ogledalo, нека некој да даде линк кам Уставот на партијата. Да видим дали нема противоречие со Уставот на БГ.
Оти нели секоја партија требува да се равни по уставот на земјата.

Ogledalo, нека некој да даде линк кам Уставот на партијата. Да видим дали нема противоречие со Уставот на БГ.
Оти нели секоја партија требува да се равни по уставот на земјата.

А вие го сменивте уставот неодамна, па сега не се "равни" ?!?!?!

dobro be strelecot , omo ilinden pretendira da e politicka partija koja e ukinata 99 mislam, od togas saka da se registira na novo..sega sme 09 zarem 10 godini lugjeto od omo ne znaat da gi sredat dokumentite ili bugarskata drzava gi minira vo toa..aj razmisli sto e logicno?

Во Бугариja има повеке од 300 регистрирани политички партии. Како тие успеле да си подготват документите согласно изискуваниjата, а ОМО Илинден-ПИРИН не успеват веке 10 години?

Дали тие навистина сакат да бидат регистирани?

Не се прави наудрен, распраававте за тоа пред 2 месеци

Промени во Уставот се прават от Велико Народно с'брание. Така аз знам. Сегашното е Обикновено Народно с'брание. Ако грешам, мола да ме поправи некои.

Па доколку до пред 9-10 години ОМО била регистрирана партија па била укината, а во меѓувреме Уставот Бугарски не се сменил, тогаш што не исполнуваат уставно?

Бугарската држава jа исполни желбата на ОМО, тие не сакаат регистрациjа.

Булгарштинизми

http://news.ibox.bg/news/id_869207152
"представените документи не отговарјат на изискванијата за регистрација на политическа партија"
ОМО, нели ви беха у ред документите? :toe:

Пуши го самото решение на судот да видиме кои документи не биле исправни?! Да не е некаде напишано "ул. Иван МихаИлов" наместо "ул. Иван МихаJлов" и то да му се "не отговарjат на изискваниjата"?!

Е па братја, така и вашиот Радко ке ја види светлината на денот при нас.:toe:
Еба ве тоа демократите...:kesa:

Во Бугариja има повеке од 300 регистрирани политички партии. Како тие успеле да си подготват документите согласно изискуваниjата, а ОМО Илинден-ПИРИН не успеват веке 10 години?
Дали тие навистина сакат да бидат регистирани?

Проблемот на Бугарија зошто не ја регистрира партијата е : Македонско, Македонци, Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom