Колку контакти има Acid на мсн?!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
добри сте...

а шо па можи не сме? биди реален.

и патем, шо ако има 1000 + контакти, па и 2000 +, јас имам 1500. шема сум? бацете ме. дајте зеленко. местете женска. муахаха.

хаха абе и ја ќе ја аднам цела мк и шо фајде кога никој од тие не знам.
ја се кладам дека не ги знаеш сите шо ги имаш на мсн и аднуваш кого стигнеш :)

хаха абе и ја ќе ја аднам цела мк и шо фајде кога никој од тие не знам.
ја се кладам дека не ги знаеш сите шо ги имаш на мсн и аднуваш кого стигнеш :)

Кретену неписмен. Клади се дека че ти го дам пасвордо и сите до еден да ги прашаш дека сите до еден ме зна, дали од онлајн, дали од ваму дали оттаму. Ама ако е така, да се соблечиш гол, на газо со темперни да си напишиш го сакам Марко Црнио, и да се шеташ у Скупје на плоштад поласат. Одебувам сега, знам дека не ти сум интересен, пробав да напрам заебанција, ама од вакви закочени суштества ко тебе не можи на ред да се дојди.

едит: пардон за било која навреда, али едноставно ми го повреди егото со то шо рече дека аднувам кој ќе стигнам, иако после ова, прочитај ја последната реченица од погоре.

Ау еве едно големо извини за твоето его. А за кладбата, не фала, не сум коцкар.

Ау еве едно големо извини за твоето его. А за кладбата, не фала, не сум коцкар.

Нејчам големо извини за моето его. Сакам мало извини за моето ГОЛЕМО его.
Патем, корун. МЕ УТЕПА ПЕР ! МЕ УТЕПА !

Попладнево седејќи во едно од скопските кафулиња со некои членови од форумов паднавме на муабет околу тоа “Колку контакти има Acid на мсн?!“.

Што вие мислите по тоа прашање?! :)

:helou:

180 :)

Попладнево седејќи во едно од скопските кафулиња со некои членови од форумов паднавме на муабет околу тоа “Колку контакти има Acid на мсн?!“.

Што вие мислите по тоа прашање?! :)

:helou:
Мислиме дека треба почесто да ви паѓаат пичиња на муабет, отколку администратори. Али океј, гик до срж. Поштувам! :vozbud:
ацид ја има цела македонија на мсн... па дури и од груевски...
:zver:

Ајде, вечер ќе ви дадам скриншот од листата и ќе може да затвориме темава. :icon_mrgr
Има еден куп избришани, ама поголема е од 180 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom