епа ај, време беше :helou:И јас сакам, ми е страв зашто ќе се заразам i нема да јадам да спијам и да излагам од дома си се знам. Ги играв претходните Worcraft, 1, 2 Frozen throne (neznam tocno kako bea poodamna bese toa) ама оваа немам појма каква е, само што сум слушнала од зборење.
Па ај набрзо може ќе се прдржам на малата група женски што играат WoW:helou:
епа ај пиши ако ти треба нештоќе ми помагате ок?
:smir:
Па ваљда имаат попаметна работа ...Не ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?
лол сериозно си женско и уште играш wow? :pos2:бтв колку години имаш? убао е така да си играшНе ми е јасно ова стварно. Ја со ниту едно женско неам правено асален муабет за WOW. Дури ни на форумов само ја сум женско? Па добро бе што е работава?
мило ми е што има стварно, ама ја не знам некој таков. Инаку имам 17 години, и знам луѓе од 10 до 30 стari што играат wowлол сериозно си женско и уште играш wow? :pos2:бтв колку години имаш? убао е така да си играш
ја додека играв имав неколку ingamefriends што беа женски, и тоа не беа тинејџерки се беа околу 25-30 години ама сепак мислам дека е убао да се отказеш на време а за тоа дека нема девојчиња кај нас што играат wow мислам дека грешиш , може нема многу ама сепак играат и тоа се едни од по добрите играчи
ќе запознаеш верувај само ти треба поголемо гејминг искуствомило ми е што има стварно, ама ја не знам некој таков. Инаку имам 17 години, и знам луѓе од 10 до 30 стari што играат wow
хехе многу смешно, а ти пошто имаш затоа пишуваш вакви непостовиоти нема момички со доволна IQ да га разберат играта хаха