Споредба на мобилните оператори и нивните цени

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Ne, be ne ti se nafrliv, zosto mislis taka....

Ednostavno me zainteresira ti kako lik. Poradi toa sto velis deka gi sledis tarifite, i sprema toa sto si go sledel spored tebe naj povolni tarifi imale t-mobile. :nesvest: :pos2:

Znaci ili ne sledis kako sto treba ili ovde na forumot prodavas semki - toest siris dezinformacii :) Neznam sto tolku si gi sakas t-mobile, dali rabotis tamu ili tatko ti raboti neznam, a i ne me interesira. Mozebi i ne e taka, ne e vazno toa.

Bidejki realen covek (kakov sto ti ocigledno ne si) koj sto vistinski gi sledi tarifite dokolku gi sporedi istite ke zakluci od prva deka tvoite t-mobile sto gi branis (neznam poradi koja pricina) se naj skapi (i naj ne kulturni), pa potoa sega eve probiv napravija Cosmofon so predplatata Select One, i seuste mislam deka VIP imaat naj povolni uslovi so Smart predplatata.

Sega nemam vreme ako sakas ke ti napravam i tabela so sporedba, makar sto mislam deka nema potreba bidejki ti dobro si znaes, samo prodavas babi i zabi tuka :)

Ajde pozdrav :smir:

da ne go tupam za realnosta [jas bas se smetam za mn realen covek,ne me znaes sepak :) ] vo kratki crti: bas mi e interesno so si najdov coek za muabet :) vip smart i flex se da ne recam mn slicni,premnogu.spored mene dvete tarifi se najdobri vo momentov od site ponudi kaj nas.edinstveno so smartot ima prednost e kon cela mreza na vip e 0 denari.e za mene toa ne e prednost posto vo cel imenik od 300 broja so gi imam,imam samo eden na vip (najozbilno) dokolku vip se razviva kako mreza i ima dobri ponudi ne velam deka nema da se prefrlam sepak mn poveke ja sakam vip odkolku kosmofon. eve ti i dva linka so znam deka gi znaes ama neka sporedi narodov.toa so 0 denari stvarno e prednost i mn ubavo,ama veke spomnav zosto ne mi e potrebno i ne sum edinstven :)

http://www.t-mobile.com.mk/public/default.aspx?id=7AF2566E796D4800B77D5C20EC699150

http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php

kosmofon ne go stavam vo igra posto spored mene e najskapiot operator
i za kraj:sekoj si ima mislenje, ne raboti nikoj(duri i nekoj zdravo so si velam) vo t-mobile,ednostavno jas sum nivni zadovolen korisnik :)
se najubavo odam da jadam gladen sum :smir:

За флекс 250 муабетот е

Една тарифа дење-ноќе од 6 денари минута,

Не важи мојот круг
не важи 200 за 200
смс порака е 4 денари

samo da te popravam deka za flex vazi 200 za 200.eve ti dokaz(od t-mobile) :
Vo tarifniot model Flex uslugata Mojot Krug funkcionira samo dokolku ja aktivirate uslugata 200 za 200. Vo sprotivno razgovorite vo Mojot Krug se tarifiraat po ista cena kako i site drugi nacionalni razgovori.

Стајте се сите на ВИП,ќе ви ги дадат истите броеви што ги користите на Космофон и сите ќе зборувате за беспари и плус во цела ВИП мрежа :smir:

Само со тебе ако зборувам на ВИП,друг нема да се најде :)

da ne go tupam za realnosta [jas bas se smetam za mn realen covek,ne me znaes sepak :) ] vo kratki crti: bas mi e interesno so si najdov coek za muabet :) vip smart i flex se da ne recam mn slicni,premnogu.spored mene dvete tarifi se najdobri vo momentov od site ponudi kaj nas.edinstveno so smartot ima prednost e kon cela mreza na vip e 0 denari.e za mene toa ne e prednost posto vo cel imenik od 300 broja so gi imam,imam samo eden na vip (najozbilno) dokolku vip se razviva kako mreza i ima dobri ponudi ne velam deka nema da se prefrlam sepak mn poveke ja sakam vip odkolku kosmofon. eve ti i dva linka so znam deka gi znaes ama neka sporedi narodov.toa so 0 denari stvarno e prednost i mn ubavo,ama veke spomnav zosto ne mi e potrebno i ne sum edinstven :)

http://www.t-mobile.com.mk/public/default.aspx?id=7AF2566E796D4800B77D5C20EC699150

http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php

kosmofon ne go stavam vo igra posto spored mene e najskapiot operator
i za kraj:sekoj si ima mislenje, ne raboti nikoj(duri i nekoj zdravo so si velam) vo t-mobile,ednostavno jas sum nivni zadovolen korisnik :)
se najubavo odam da jadam gladen sum :smir:

Vo tarifniot model Flex uslugata Mojot Krug funkcionira samo dokolku ja aktivirate uslugata 200 za 200. Vo sprotivno razgovorite vo Mojot Krug se tarifiraat po ista cena kako i site drugi nacionalni razgovori.

E, taka veke se razbirame vo red. Se soglasuvam so toa deka T-mobile imaat najgolem broj na korisnici bidejki se naj stariot operator vo mkd, pa site imavme broevi od tamu. No so ogled na ponasanjeto na nivnite vraboteni, principite po koi sto rabotat, i cenite sto gi nudat eve se poveke predplatnici so pravo ke gi napustat, bidejki narodot kaznuva :)
Jas imam i licna pricina da ne gi sakam T-mobile i T-Home, imam otvoreno i tema za toa ovde na forumot:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=35054

Procitaj i kazi mi sto mislis. (vo taa tema za da ne odime offtopic tuka)

Za toa koj kakvi broevi ima vo imenikot i za toa si vo pravo - eve tebe konkretno ti se naodja eden broj na VIP vo imenikot. Kaj mene pak brat mi, snaa mi, dvajca drugari so koi sto komuniciram non stop, i nekolku drugi prijateli i poznanici sme na VIP, i se otepuvame od muabet.

Eve ti edna ziva vistina:
Koga bese svetskoto rakometno prvenstvo brat mi bese vo bolnica i nemozese da gi gleda nadprevarite. Pa zatoa nadprevarite sto gi igravme protiv Rusija i Polska toj gi preslusa na telefonot (besplatno) :) c,c,c,c Kakva reklama mozat da napravat VIP od ova ama ajde :)

Odkoga se pojavi VIP Smart tarifata, vidoa-ne vidoa popustija i T-Mobile i Cosmofon so Flex i Select One. No nikoj od niv ne ja spusti cenata dovolno za da go pomine Smartot, bidejki T-mobile i Cosmofon nemaa srce da ponudat besplatni razgovori kon site broevi od nivnata mreza.

Кога го пишував постот, опцијата мојот круг ја немаше. Имав и прашано. Ја вклучија пред месец.

Odkoga se pojavi VIP Smart tarifata, vidoa-ne vidoa popustija i T-Mobile i Cosmofon so Flex i Select One. No nikoj od niv ne ja spusti cenata dovolno za da go pomine Smartot, bidejki T-mobile i Cosmofon nemaa srce da ponudat besplatni razgovori kon site broevi od nivnata mreza.

Vo pravo si za ova. Vip go napravi toa so cel da privlece pretplatnici (pameten poteg) a t-mobile i cosmofon posto veke imaat mnogu (osobeno t-mobile) mislat deka nemaat potreba.Ama ako pocnat da gi gubat se poveke i poveke, sigurno e deka ke prevzemat nesto.na krajot na kraistata nas ni odgovara da se natprevaruvaat operatorite,dobivame samo poevtini ponudi :) koi vo mk i ne se bas tolku evtitni...
All the best...:salut:

MOZNO E DAE TOA no cenite na uslugite nikako nema da odat nagore tuku uste kese spustaat...:helou:

Da no ne so taa brzina kako dosega, sepak treba da se misli na profit.
Kako sto vidov t-mobile imaat profit od nad 100 milioni evra za 2008 vo Makedonija - spored profitot se najdobri vo Makedonija spored cenite i uslugite ne bas.
A nasiot narod e malku "spor" vo menuvanje na naviki, pa ocekuvam i ponatamu t-mobile da e najprofitabilen-koga ima ovci....

Inace sum na Vip smart 500 i top mi e.

Кој е бројот за активирање на 200 за 200?

Може ли некој да ми каже колку чини нова сим картица на Вип,колку на Космофон и колку на Т-Мобајл ?

Se

Може ли некој да ми каже колку чини нова сим картица на Вип,колку на Космофон и колку на Т-Мобајл ?

Kakva karticka preciziraj post-pejd e bes pari +mobil a pri-pejd u kos 690den so 600kred u vip 400 so 400 i u t-mob 350den so 600kredit do 22.04 mislam deka e --
>
Inace ja sum sum na flex u t-mobile kaj so e i najbole 5.9den kon site 200 za 200 i + sea celo leto besplatno vikendite kon 1.5milioni korisnici a i vip imaa dobra ponuda ama gabe mi e koj ima 2br u imenik od 320 istoto vazi i za kosmofon i tia ima dobra ponuda sea taka da nema losi skupu kako so bese porano sea site se isti koe e loso za nas bidejci ce nema namaluvanje u skoro vreme

Kakva karticka preciziraj post-pejd e bes pari +mobil a pri-pejd u kos 690den so 600kred u vip 400 so 400 i u t-mob 350den so 600kredit do 22.04 mislam deka e --
>
Inace ja sum sum na flex u t-mobile kaj so e i najbole 5.9den kon site 200 za 200 i + sea celo leto besplatno vikendite kon 1.5milioni korisnici a i vip imaa dobra ponuda ama gabe mi e koj ima 2br u imenik od 320 istoto vazi i za kosmofon i tia ima dobra ponuda sea taka da nema losi skupu kako so bese porano sea site se isti koe e loso za nas bidejci ce nema namaluvanje u skoro vreme

ВИП-pri peid број е 300 ден. со 600 ден. кредит

Novo u t-mobile

Za post-pejd besplatni vikend razgovori celo leto kon site t-mob korisnici aktiviraj 070140626

Za pri-pejd 1den minuta +3den za vospostavuvanje povik kon site t-mob korisnici posle sekoe nadopolnuvanje od min 150den aktiviraj 1466

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom