Schhh87
schhh...
- Член од
- 3 февруари 2009
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 16
Ne, be ne ti se nafrliv, zosto mislis taka....
Ednostavno me zainteresira ti kako lik. Poradi toa sto velis deka gi sledis tarifite, i sprema toa sto si go sledel spored tebe naj povolni tarifi imale t-mobile. :nesvest: :pos2:
Znaci ili ne sledis kako sto treba ili ovde na forumot prodavas semki - toest siris dezinformaciiNeznam sto tolku si gi sakas t-mobile, dali rabotis tamu ili tatko ti raboti neznam, a i ne me interesira. Mozebi i ne e taka, ne e vazno toa.
Bidejki realen covek (kakov sto ti ocigledno ne si) koj sto vistinski gi sledi tarifite dokolku gi sporedi istite ke zakluci od prva deka tvoite t-mobile sto gi branis (neznam poradi koja pricina) se naj skapi (i naj ne kulturni), pa potoa sega eve probiv napravija Cosmofon so predplatata Select One, i seuste mislam deka VIP imaat naj povolni uslovi so Smart predplatata.
Sega nemam vreme ako sakas ke ti napravam i tabela so sporedba, makar sto mislam deka nema potreba bidejki ti dobro si znaes, samo prodavas babi i zabi tuka
Ajde pozdrav :smir:
da ne go tupam za realnosta [jas bas se smetam za mn realen covek,ne me znaes sepak

http://www.t-mobile.com.mk/public/default.aspx?id=7AF2566E796D4800B77D5C20EC699150
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php
kosmofon ne go stavam vo igra posto spored mene e najskapiot operator
i za kraj:sekoj si ima mislenje, ne raboti nikoj(duri i nekoj zdravo so si velam) vo t-mobile,ednostavno jas sum nivni zadovolen korisnik

se najubavo odam da jadam gladen sum :smir:
За флекс 250 муабетот е
Една тарифа дење-ноќе од 6 денари минута,
Не важи мојот круг
не важи 200 за 200
смс порака е 4 денари
samo da te popravam deka za flex vazi 200 za 200.eve ti dokaz(od t-mobile) :
Vo tarifniot model Flex uslugata Mojot Krug funkcionira samo dokolku ja aktivirate uslugata 200 za 200. Vo sprotivno razgovorite vo Mojot Krug se tarifiraat po ista cena kako i site drugi nacionalni razgovori.