Фризури

Мојата фризура моментално :smir:

katie-holmes.jpg

Цел живот сум со кратка коса. Никогаш не сум носел ни имал долга коса... така умерено средна. И цел живот немам скоро никаква фризура. Сакам деновиве да се потсредам.Најдов еден сајт на нет и имаше добри слики од машки фризури. Момци и девојки, ве прашувам вас, која фризура најповеќе ви се допаѓа?

П.С. И да препорачате некое студио со добар мајстор за истата! :)

josh-duhamel-5.jpg

jesse-metcalfe-shorthair.jpg

Jensen_Ackles_878704.jpg

jensen-ackles-jensen-ackles-171059_333_500.jpg

jensen-ackles-the-cw-launch-party-green-carpet-KV6X05.jpg

m1.jpg

MarioLopez1174291247.jpg

mensfashion4.jpg

Момци и девојки, ве прашувам вас, која фризура најповеќе ви се допаѓа?
Јас сум за 5тата, со зелената позадина, а и 3тата може :) А за добро студио нз :/

Каде можат да се купатножици за ретчење на косата ?

NAJBOLJA FRIZURA SHO SE POSHTUE NAJVISHE SPORED MENE E ILI SUKANICI SITNI ILI KELAVA ZENA spored mene e NAAAAJBOLJE!!!EVE SLIKI OD ZENAVA SHO NAJVISHE JA SAKAM I POSHTUEM http://www.rockarchive.com/images/products/prnt/SO001SH_prnt.jpg
http://www.goireland.com/photos/11101_11200/sinead-o-connor-wel0-11167.jpg
браво за ова , најдов некој што мисли како мене, сите ме прават будала кога ќе им кажам дека сакам ваква " фризура "

batka, a neshto vakvo be da otvorat kaj nas ?salon za mazhi so polugoli frizerki :vozbud:, em biznisot ke im cveta, a i mushteriite ke bidat zadovolni . Shto e pa Sidnej„ PO“ od Skopje ? :toe:

Ај некое од девојчињата да ми претпорача добар салон за шатирање, сакам да се шатирам, но се плашам да не ме утнат, па ако сте имале некое вакво доброискуство по салоните ве молам пишете :)

Cute%2BLong%2BBob%2BHairstyles%2Bfor%2BWomen%2B3.jpg

Боб, средна должина :)

Мојата коса е бушава ептен така да не праам фризури немам живци да се замарам ко грмушка ми е хахаха
haircuts-naturally-curly-hair2.jpg

некогаш ја чешлам и станува ко оваа :
frizzyhair0512.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom