Фризури

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Цел живот сум со кратка коса. Никогаш не сум носел ни имал долга коса... така умерено средна. И цел живот немам скоро никаква фризура. Сакам деновиве да се потсредам.Најдов еден сајт на нет и имаше добри слики од машки фризури. Момци и девојки, ве прашувам вас, која фризура најповеќе ви се допаѓа?

П.С. И да препорачате некое студио со добар мајстор за истата! :)

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Момци и девојки, ве прашувам вас, која фризура најповеќе ви се допаѓа?
Јас сум за 5тата, со зелената позадина, а и 3тата може :) А за добро студио нз :/

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Каде можат да се купатножици за ретчење на косата ?

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
NAJBOLJA FRIZURA SHO SE POSHTUE NAJVISHE SPORED MENE E ILI SUKANICI SITNI ILI KELAVA ZENA spored mene e NAAAAJBOLJE!!!EVE SLIKI OD ZENAVA SHO NAJVISHE JA SAKAM I POSHTUEM http://www.rockarchive.com/images/products/prnt/SO001SH_prnt.jpg
http://www.goireland.com/photos/11101_11200/sinead-o-connor-wel0-11167.jpg
браво за ова , најдов некој што мисли како мене, сите ме прават будала кога ќе им кажам дека сакам ваква " фризура "

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
batka, a neshto vakvo be da otvorat kaj nas ?salon za mazhi so polugoli frizerki :vozbud:, em biznisot ke im cveta, a i mushteriite ke bidat zadovolni . Shto e pa Sidnej„ PO“ od Skopje ? :toe:

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Ај некое од девојчињата да ми претпорача добар салон за шатирање, сакам да се шатирам, но се плашам да не ме утнат, па ако сте имале некое вакво доброискуство по салоните ве молам пишете :)

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307

Боб, средна должина :)

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Мојата коса е бушава ептен така да не праам фризури немам живци да се замарам ко грмушка ми е хахаха

некогаш ја чешлам и станува ко оваа :

Kajgana Shop

На врв Bottom