Најмногу имам заработено на еден таск со препознавање на реклами. даваа по 0.07 на таск ама се завршуваше за 2-3 секундиMTURK викаш? Ме интересира на какви таској си успеал да ги фатиш тие пари. Обично ситници даваат таму и едвај се печали.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најмногу имам заработено на еден таск со препознавање на реклами. даваа по 0.07 на таск ама се завршуваше за 2-3 секундиMTURK викаш? Ме интересира на какви таској си успеал да ги фатиш тие пари. Обично ситници даваат таму и едвај се печали.
Зависи од тоа што сакаш да го купиш и колку е достапно за испорака до Македонија. Она што директно се купува од Амазон, книги и дискови, генерално се малку поефтини на британскиот, и побрзо стигнуваат. Останатите производи треба да се бараат кај различни препродавачи, и зависи од нив а не од Амазон.za poracka od amazon ameriaknski i britanski koj e podobar i so i so treba da se plati carini ddv i kako odi postapkata
Има.Имам едно прашање до сите туркери. Вчера направив еден хит кој што траеше околу 2-3 минути а човекот плаќаше 3$. Е сега кога го завршив хитот, после неколку минути ми направи Reject и во feedback ми даде неколку линкој (исто како во хитот шо имаше) и ми напиша ако ги направам и останатите линкови ќе плати вкупно 21$. Е сега ги направив и му пуштив верификација. Е сега сеуште не ми има вратено ништо, има ли шанси да ме заебе?:smir:
Има.
Дали направи нов ХИТ за 21 долар или едноставно по емаил се "договоривте"?
99% те има зафркнато. слично поминав и јас со еден 5долари ХИТНов хит од 21 долар не направив, само еден (првиот) од 3 долари. Останатите преку маил, контакт преку мтурк(кога му кликаш на името).
99% те има зафркнато. слично поминав и јас со еден 5долари ХИТ
Речи му нека направи нов хит, само за тебе (може да додаде држава МКД) и само прифати го. Ако ти игнорира и не ти одговара...тоа е... заборави ги тие пари
Ова ти е најпаметното нешто!!!Мех, педер :pusk:. Абе не знам зашто (изгледа затоа што имам ставено америчка адреса на амзаон акаунтот) , ми ги прифаќа и хитовите Location in US.![]()
abe ne mozma da gi prefrlam na amazon mi pisikoletheman напиша:nigde ne se menva drzava to znaci i ti ne mozis da smenis