Amazon (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Гоццццце
  • Време на започнување Време на започнување
aaaaaa sto se tie dokumentarci ???
bas ke vidam sea.

inace jas officijalno da se pofalam 1594.9 dolari sum sobral do sea :D

Документарци да, али закон се :). Сега ми треба FullHD телевизор. Но знам дека добро ќе биде и на 720п резолуција :)

Документарци да, али закон се :). Сега ми треба FullHD телевизор. Но знам дека добро ќе биде и на 720п резолуција :)

Ha ha. pa aj malce da porabotime vo novava godina i da ni trgne pa da si gi naracame od amazon televizorite :D

Ha ha. pa aj malce da porabotime vo novava godina i da ni trgne pa da si gi naracame od amazon televizorite :D

Хехе, јас направив 22 хитови, од по 0.01$ ама веќе 4 дена не се Approved. Ти на овие работаше или на тие што даваат повеќе пари на пример 1$ или видов има дури од 4$ но се разбира потешки :).

Хехе, јас направив 22 хитови, од по 0.01$ ама веќе 4 дена не се Approved. Ти на овие работаше или на тие што даваат повеќе пари на пример 1$ или видов има дури од 4$ но се разбира потешки :).

i na golemi rabotev ama pretezno na mali takvi od po 0.01.

Do sea najskapo plateniot mi e od 55 dolari.
Trebase mrezno resenie na eden da mu napravam.
Bidejki vo toa se razbirav odma mu ja sklopiv mrezata i mi plati za 2 dena :).
Imase na eden drug 17 dolari mi plati za backup resenie. odma mi plati i toj.
a drugi od po 6-7 dolari sto imav toa mejlovi trebase da otvaram.
30 mejlovi za 7 dolari da mi dade. :D
brzo bese :)

Хехе, алал да ти е :).

Браво, браво.. Јас само да подигнам некое доларче што имам од neobux и ќе почнам со mturk... Да се надеваме дека ќе направиме нешто повеќе. :)

Абе има интересни ствари..
Пример она транскрипцијата је доста интересна.. мислам има некои можеш 1,5 долар да напраиш од 5-6 минутно аудио...
Е сега има и такви заебани аудиа што е ептен лош звукот додека го напишеш има да се мрднеш такви имам вратено 2-3..

Од други ствари има анкети кои плакаат,има да остаи коментар на разно место јес да се ептен слаби ама има некои кои дават и до 0.20 ако не и пвоеке за еден коментар ...

Други работи што глеам ги има ,пример треба да се јавиш во некоја продавница на некој ланец продавници и да им поставиш прашања што ти се зададени и да ги напишеш одговорите и за тоа ке бидеш платен..
Само треба и да напишеш кој ти одговорил на повикот и останати детали...
тоа некад ке успее ако импровизираш да ги заебеш..:vozbud:

Едини Хит кој би бил Одбијен је за слична таква анкета ама требаше да напраам ко анекта за Опрема за Водени Спортови ..:vozbud::vozbud:
Јебига едноставно лош избор напраив излеа :tapp:..
Али у главно добра ствар је ова МТУРК,.пред се дека је Амазон..
Е сега не сум купил ништо до сеа уште треба да напраам пари..
а планирам некоја или неколку маици или 1 блузон да ми стигне па ке видиме .. Отом Потом ..:helou:

Planet Earth Despatched, да видиме за колку време ќе стигне, претходните 2 пати за 1 недела ми стигнаа пакетите (од amazon.co.uk )

Ej a oblivion sto e toa neobux ?????

jas bev da vidam ali ne svativ bas.
aj ako imas nekad vreme vo kratki crti objasni ni da znaeme.

Pozz

PTC... Ама не кликам веќе. Имам некој долар остането таму, па ми текна да го подигнам (4$ поточно).

Stay away from PTC sites. :)

PTC... Ама не кликам веќе. Имам некој долар остането таму, па ми текна да го подигнам (4$ поточно).

:D:D:D.

Kazi mi vikas podobro e mturk odkolku neobux

STo e ova nikoj drug ne koristi amazon.com
???

Јас имам околу 11 $ на бух.то ама не кликам веќе од поодамна ги имам побарано парите пред 2 месеца одприлика, исто така имам и на еарн3 3 $ и таму побарав да ми ги исплатат али потешко ќе го пробам ова со Амазон.

Planet Earth Despatched, да видиме за колку време ќе стигне, претходните 2 пати за 1 недела ми стигнаа пакетите (од amazon.co.uk )

Денес ми стигна пакетчето :). 10/10 Quality! ЕТА на сајтот беше 16 Јануари. Алал да им е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom