Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Ne najdov kaj da ja otvoram temata pa eve tuka vo muzika, pa ajde da vidam od koi muzicari, muzicarki imate bluza ili od nekoj bend imate bluza bas me interesire kolku gi nosite tie bluzi ?

`Izvinete na kirilicata, moze naslovo da se napravi vo kirilica.

Pa povelete ...

imam 3 od nirvana, 3 od metallica, 2 od pentagram (mezarkabul), savatage:helou:, pink floyd, accept, deep purple.
Baram i drugi da kupam ama nikako ne mozam da najdam od tie bendovi sto gi sakam, ama ke ja zgolemime paletata :helou:
a inace ovie maici mi se omileni i nezamenlivi :D

Јас немам таква маица али би сакал да купам од некој бенд. Освен во лептокарија има ли на друго место и дали во лептокарија има нешто друго освен метал?

Јас немам таква маица али би сакал да купам од некој бенд. Освен во лептокарија има ли на друго место и дали во лептокарија има нешто друго освен метал?

Во Influence(лептокарија) има и панк, рок, такви ствари...
Освен маици има и блузони, капчиња, беџови, прешивачи, знамиња и многу, многу други ствари. Мислам дека имаше и тема за Influence посебно. Порано одев почесто, типот редовно идеше надвор од Македонија да ги набавува тие ствари и затоа повеќето ствари му се доста соленки :) Just look interested in what you're about to buy.

Иначе on topic, во Македонија е тешко да се најдат женски, т.е. струкирани маици, така да не се леткам да купувам вреќи како некои девојчиња :) Си ја имам само маицата од Better Decision - Wasted Dream, и тоа претпоследната им ја земав :)

Од КИС една (од Мелбурн) и една од Охрид ( благодарение на Fantom_Oh ја пазарив), една Judas Priest, една Ramones, Led Zeppelin, The Doors, Black Sabbath, и толку. Имам во план да пазарам од The Eagles и Елена Ристеска:vozbud:

Во Influence(лептокарија) има и панк, рок, такви ствари...
Освен маици има и блузони, капчиња, беџови, прешивачи, знамиња и многу, многу други ствари. Мислам дека имаше и тема за Influence посебно. Порано одев почесто, типот редовно идеше надвор од Македонија да ги набавува тие ствари и затоа повеќето ствари му се доста соленки :) Just look interested in what you're about to buy.

Иначе on topic, во Македонија е тешко да се најдат женски, т.е. струкирани маици, така да не се леткам да купувам вреќи како некои девојчиња :) Си ја имам само маицата од Better Decision - Wasted Dream, и тоа претпоследната им ја земав :)

stvarno vo influence se e malku poskapo ama mozat da se najdat i nekoi epten retki raboti. jas so meseci cekav od italija da donesat savatage maica i na krajot stigna i e unikatna vo makedonija:vozbud:

Од RHCP имам една стара ми е, ако знае некој каде може да најдам нека ми каже.:smir:

Од RHCP имам една стара ми е, ако знае некој каде може да најдам нека ми каже.:smir:

Имаше во Охрид, наспроти чинарон, ама летоска, сега немат мислам, па влето ако имат пак, ќе те информираме

од БИЈЕЛО ДУГМЕЕЕ кефој бев ко си ја купив од концерт а и уште сум кефој шо си ја:vozbud: имам :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

mislam deka isto taka vo ohrid kaj kukuzel moze da se najde, no ne se mnogu kvalitetni. a sigurno vo influence ima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom