Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
На санскрту Срб означава све најбоље и најдичније, вечну борбу, јунака итд.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На санскрту Срб означава све најбоље и најдичније, вечну борбу, јунака итд.
На санскрту Срб означава све најбоље и најдичније, вечну борбу, јунака итд. Велтман, руски историчар у делу Атила и Руси, је написао: Име Србин се од старине односи на војничке и ратничке сталеже у Русији, те такво име означава војника, храброг човека, који се вечно борио и од кога су постали сви данашњи Козаци у Русији
"slave," from M.Fr. serf, from L. servum (nom. servus) "slave, meaning "lowest class of cultivators of the soil in continental European countries", commonly associated with the inhabitants of modern day Serbia
Златно чеде, темава не е за македонците и нашиот статус. туку е за етимилогијата на називот "Србија и срби".Македонците нека се грижат за нивниот моментален статус.Нашата историја е само наша и барем никој не ни ја менува , ниту негира.
Сеуште сакаш да играме dirty?
Знам ,но кога мене ми чепкаат во мило , враќам и јас.Јас своето го реков за името, се останато е неважно.Но , никој не би сакал да се плука по татковина нели? Тогаш ме разбираш :smir:Златно чеде, темава не е за македонците и нашиот статус. туку е за етимилогијата на називот "Србија и срби".
Јас ти пишав цитат од етимолошката енциклопедија на изрази.
Ти?
Назад на темата сите, ама сите.
Знам ,но кога мене ми чепкаат во мило , враќам и јас.Јас своето го реков за името, се останато е неважно.Но , никој не би сакал да се плука по татковина нели? Тогаш ме разбираш :smir: