Zdravo, , mi ispadna sledniot problem, Sakav da instaliram doktor spajver. No koga go instalirav se premisliv i i resiv da go deinstaliam. Go deinstalirav no vo tekot na deinstalicaijata dobiv nekoi prasnja, moram da priznaam deka ne bev vnimatelen dovolno i odgovoriv so OK. Koga zavrsi deinstalacijata se trgna celosno programot, no mi se pojavija i golemi problemi. Mi se promeni izgledot na ikonite (bez boja se), Se obidov preku Sistem ristor da ja vratam prethodnata sostojba, mi pokazuva deka sistem ristor ne go stiti mojot komjuter OS i deka ne e vo funkcija. Isto taka nemozam da se povrzam na internet preku Modzila 3, nitu preku eksplorer, a imam internet konekcija (signal). Ne mi raboti nitu Help i saport, kazuva deka e iskluceno. Probav da gi sredam (vklucam) preku Sistem konfig, i preku Sejf mod, isto pak ne mi ovozmozuva preku Sistem ristor nesto da napravam. Edinstveno mozam da rabotam Word, Eksel i paur point. Ako imate nekov predlog za resnje ve molam javete mi se, fala. Pozdrav!