има ред, затоа е така, нели? :tv:дојде ли 12 саатот право музиката намалуват и сите малолетни вонка.:nesvest:
Добро е да има ред, така треба да биде, ама начинот на кој стана тоа.има ред, затоа е така, нели? :tv:
чек бе, ќе падне којно :pos2:
колку пати ми објаснувале и уште не знам шо значи енос
"енос" значи: идно време, нешто што допрва ќе се случи :smir:енос
Коо сме кај тва „енос“."енос" значи: идно време, нешто што допрва ќе се случи :smir:
Ке пукнам од смеа....A kak ti se 4ine... da te pitat Koj e taj enos???)
Не вреѓај малцинства. Ќе те тужатКе пукнам од смеа....
А шо слушам градо двојазичен сакат да ни го прават гупците?И ного секси стое црквичката на рибичката, преголема е it sucks...
Види ја, па после дај.Ептен е преголема, од фонтаната е повисока не личе ич на тај простор!!!!Барем помала да ја направиле колку за украс да има одбележје нели свети Спасо Радовишки...то ок ама они цела зграда направиле!Не вреѓај малцинства. Ќе те тужатЌе кажеш "Роми", шо вика А.Бајрам.
за цркви не давам коментари![]()
за големината незнам, мислам дека е 2х2 метра, а локацијата требаше да биде пред тобакото кај зегин, ама на некој не му се свиѓало таму и ја утнаа пакВиди ја, па после дај.Ептен е преголема, од фонтаната е повисока не личе ич на тај простор!!!!Барем помала да ја направиле колку за украс да има одбележје нели свети Спасо Радовишки...то ок ама они цела зграда направиле!
Ма глупости, центаро уништија!Јас мош нејкам да ми стоо таа црква тамо.Или па може е направена оти таму ного се збираа гупци, па сеа помалце да се збирале.Шо е фамата не знам...за големината незнам, мислам дека е 2х2 метра, а локацијата требаше да биде пред тобакото кај зегин, ама на некој не му се свиѓало таму и ја утнаа пак![]()