Roger Brothers - во наши раце

воа не го очекував од ацид:pos2:
ако малце размислите исти ку*ац е и андреев:toe:
само шо него го правдаа: има пари, си ебе, се дружи со познати етц етц
па добро бе мене јасно ми е дека се уфилмани, ама пазете го моментот 1:08 каде што го даваат и татко им:pos2: боже мој
можеби на наредниот спот ке ја дадат баба им со пакетчето шо им го дала за нова година:kesa:
\
Баш сакав сеа тоа да го кажам,со кој памет го стаиле татко им и уште викаат имате поздрав од мојот татко и овај со колата .. :tapp:

Лелеле кои селјачишта се само овие,плачат за ќотек ама богами го добија од на брат ми другар ги фатил и ги измаал малце

Од километар се познава дека е дело на слаткар :tapp: понатаму не коментирам

Од километар се познава дека е дело на слаткар :tapp: понатаму не коментирам
смотко...они сами кажаа дека слаткар им ја напраил песната, томато продукција спотот...фатиле врски за типките, а пеењето им е срање..а тоа што им е дигнат носот е тек трето...:)

Со кој памет сељациве земале песна и спорт да прават башка момент е татко им кога иде :tapp:

Кешот бил во нивни раце
Девојките биле во нивни раце
Сељаци умрени овие треба да ги истепаат асално паметот да им дојде :tapp:

смотко...они сами кажаа дека слаткар им ја напраил песната, томато продукција спотот...фатиле врски за типките, а пеењето им е срање..а тоа што им е дигнат носот е тек трето...:)

глупко :) и да не кажат од кој е песнава еднаш слушни ја ке сфатиш од кого е :Ѕ цц деца!

глупко :) и да не кажат од кој е песнава еднаш слушни ја ке сфатиш од кого е :Ѕ цц деца!
тапоглавко :) (мора да престанеме со овие нагалени навреди :pos:) знам ја слушнав, се слуша слаткар у позадина како вика “у наши раце“..башка слаткар не праи музика он е само текстописец и настапувач...башка пишав поназад ако не прочита...
....татко им има пари, они имаат време (сите немаат мозок) и оп спот...

п.с. слаткар се “опарил“ од овие :)

тапоглавко :) (мора да престанеме со овие нагалени навреди :pos:) знам ја слушнав, се слуша слаткар у позадина како вика “у наши раце“..башка слаткар не праи музика он е само текстописец и настапувач...башка пишав поназад ако не прочита...

тапоглавко....омг :D:D:D како и да е се разбрафме :)

немој да им ги зимаш авторските права за дигање нос оти сеа ке се степаме:pishtoldz:
не ме провоцирај оти вака ке стане

Кешот бил во нивни раце
Девојките биле во нивни раце
Сељаци умрени :tapp:
хахаха :zlo:сега се они во наши раце за ремет....штета што не се спомнува тоа во песната:kesa:

kolku ste ljubomorni na decava?
kolku sega "poznati faci "startuvale so vakov i poslab kvalitet a uste se prepalkaat po scenava nasa kutra?

kolku ste ljubomorni na decava?
kolku sega "poznati faci "startuvale so vakov i poslab kvalitet a uste se prepalkaat po scenava nasa kutra?

Deja Vu.:tapp::tapp:

Љубомориме? Леле тоа е причината ваууууууу :kesa:

И после ние сме имале сцена?...
046.gif
:icon_lol: со вакви копуци, да.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom