LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Колку пари ќе ми се поттребни да се тетовирам гола џенцка со рацете в џеб на бицебсот?
А не ти текна дека од к`ната ти се бојосале тие ситните што си ги имала претходно ама не си ги гледала затоа што биле бели?Јас летоска кога бев во Охрид се истетовирав со кна,трајбл на рамо.Ми стоеше околу две недели,но заприметив дека баш на тоа место ми излегоа ситни влакненца.Многу се исплашив и се покајав.Кога ги избричив повеќе не ми се појавија.Жива среќа.
Нема шанси.На тоа место немав никакви влакна.Овие влакна ми се појавија баш на местото како ми беше нацртана тетоважата.Истата форма.Ако не се плашиш пробај и ти па кажи ми.:smir:А не ти текна дека од к`ната ти се бојосале тие ситните што си ги имала претходно ама не си ги гледала затоа што биле бели?
Абе ја колку што сум информирана и колку што сум учела биологија, влакна имаш на цело тело, само што на одредени делови се толку ситни,тенки што не можеш да ги видиш...ако не сакашНема шанси.На тоа место немав никакви влакна.Овие влакна ми се појавија баш на местото како ми беше нацртана тетоважата.Истата форма.Ако не се плашиш пробај и ти па кажи ми.:smir:
Како го објаснуваш тоа од кога ги избричив не ми се појавија повторно.:helou:Абе ја колку што сум информирана и колку што сум учела биологија, влакна имаш на цело тело, само што на одредени делови се толку ситни,тенки што не можеш да ги видиш...ако не сакаш
Мене искрено не ми е ич страв да пробам, али неам желба. И плус тоа, к`ната не може да предизвика растење на влакна, тоа им е работа на хормоните, па сега ти мисли си што сакаш
И плус чим ти била истата форма,значи дефинитвно ти се обоиле тие ситните влакненца И според моето досегашно докторско искуство јас можам да констатирам дека во случајов нема причина за паника )))
Го објаснувам со тоа што ти пораснале пак тие од претходно што не си ги гледала и што тврдиш дека ги немало, значи бели и ситни, скоро невидливи Ама девојче, ако си запнала толку ај нека ти биде, од к`ната било и битиКако го објаснуваш тоа од кога ги избричив не ми се појавија повторно.:helou:
Како прво девојче од дамна не сум,го пишав моето искуство.А дали од к'на ми пораснале или не тоа треба да пробам уште еднаш и со сигурност да ти кажам.Иначе не запнувам туку само изнесувам мое мислење.Го објаснувам со тоа што ти пораснале пак тие од претходно што не си ги гледала и што тврдиш дека ги немало, значи бели и ситни, скоро невидливи Ама девојче, ако си запнала толку ај нека ти биде, од к`ната било и бити
Нема да ја тупиме ќе ставам една трајна па нема ни влакна ни ништо да имамАј како и да е, да не ја тупиме сеа
Мене не ми се допаѓа искреноOваа тетоважа е топ, посебно ако е изведена на добро градено тело како оваа!