Член на политичка партија

• Креатор на темата Креатор на темата Сталин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте член на политичка партија?

• Да

Гласови: 31 37,8%
  • Не

Гласови: 35 42,7%
  • Не сум политички определен/ Сум политички определен али не сум член на политичка партија

Гласови: 16 19,5%

• Вкупно гласачи
    82
не ме примаат во ниту една партија... не сум го исполнувал главните услови... да се биде идиот, антиМакедонски елемент, кодош, превртлив, давајгаз, да соработуваш со терористи, да крадеш, да го продаваш името Македонско, да донесуваш идиотски закони,да бидеш лицемерен, дволичен, умоболен...
И мене вака ми кажаа :):):)

Нит сум нит планирам да станам во текот на мојов живот.

Прашање е дали некоја партија ќе ме убеди да гласам на избори пак и уште член да бидам...

Да не треба и со цвеќиња да фрлам кога ќе поминува шефот на партијата? :nesvest:

anketava e sexisticka

kako moze pripadnik od zenskiot pol da odgovori na tretata ponudena opcija

stop na diskriminacijata na zenata vo opstestvoto

Politickite partii se sozdavaat na baza na ideologija.Ne gledam patrija koja nudi ideologija koja ke gi resi problemite na naseto opstestvo.Sepaak ima sozdavanje na levica i denica ideoloski i vo momentot vodi desnicata.Podobri resenie do negde uspea da najde.Sepak se moze i podobro

Колку зелени сте скинале во оваа тема,90% се членови на партија и по цел ден пишуваат за другарот и партијата,добро е што нема и младински акции...Не сум член на политичка партија ама имам свој фаворит па сега вие мислете се за кој ќе гласам? :smir:

anketava e sexisticka

kako moze pripadnik od zenskiot pol da odgovori na tretata ponudena opcija

stop na diskriminacijata na zenata vo opstestvoto

sam ke se citiram posto sum narcisoiden

ima na forumov nekoi momi? (osobeno od onie zlatoustite, so jak vokabular ili recnik na makedonski t.e. sto se jaki na zborovi), ili samo jas koj ne sum moma treba da se boram za polova ednakvost

Горд член на Вмро Дпмне од пред 2 години веднаш штом наполнив 18.татко ми е член од 1990 и сите сме горди членови на ВМРО ДПМНЕ:toe::salut:

марсовче е во марсовската партија за спасување на интелегентни видови од сопствената глупост

ima na forumov nekoi momi? (osobeno od onie zlatoustite, so jak vokabular ili recnik na makedonski t.e. sto se jaki na zborovi), ili samo jas koj ne sum moma treba da se boram za polova ednakvost[/quote]
Иако со задоцнување, оти дури сега видов, 100% те поддржувам. Навистина женскиов род е дискриминиран, вербално во случајов, и очекувам извинување од тој кој ја поставил анкетата во таа форма.
:back:​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom