Проблем со торенти

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
значи симнувам игри преку BitLord е сега кога преку BitLord најдам линк за симнување на игра преку Torent играте несака да се симнува ( брзината е 0-2кб/с) е а имав еден линк преку RapidShare и тој се симнуваше со 400кб/с што може да е проблемот и како да се отстрани

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
торенти = све зависи колку сидери/пиери има и колку конекција ти даваат. Некад може да ти дадат бајаги некад тапа

Доколку сакаш брзо да вадиш од торенти, влези на zamunda.net ili pak 0.arenabg.com ili pak rarbg.com, замунда препорачувам дека другиве се малце багнати тракери во моментов. + рапидшер мислиш си вадел од него или пак торент фајл за вадење си извадил од него и си го пуштил на битлорд ?.:tv:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
значи симнувам игри преку BitLord е сега кога преку BitLord најдам линк за симнување на игра преку Torent играте несака да се симнува ( брзината е 0-2кб/с) е а имав еден линк преку RapidShare и тој се симнуваше со 400кб/с што може да е проблемот и како да се отстрани
О бе друже, немаш ти никаков проблем туку торентот што си го нашол немал доволно сидери и затоа си симнувал со 2-3 кбпс. Пробај со друг торент, каде што ќе има повеќе сидери и ќе ја забележиш разликата. А ова со рапидшејр, за да не ги збунубаш другите... Значи јас ти пратив рапидшејр линк, на кого претходно од дома ти качив торент. Затоа ти сега мислиш дека со тој линк си симнувал преку битлорд

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј ај ако некој има некој линк за Nfs Undercover за симнување преку торент ( но да не прави проблеми со брзината ) да го стави и ако сака

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Ако сакате добар download, не симнувајте торенти од public тракери како што се mininova и thepiratebay. Премалце сидери има а многу личери, затоа споро ви идат торентите.

@Ace_element
од Rapidsher се симнуваат фајловите со ftp т.е воопшто не се користи торент протокол. чисто за дообјаснување.

@sanatorium

оди на www.0.arenabg.com (ептен добар торент сајт со одличен однос сидер/личер), направи search во games секцијата за NFS Undercover, и пушти си ја, ќе ја симнеш доста брзо.

касно видов дека dikivest веќе го спомнал арена. моја грешка, се извинувам на авторот :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј сега само што видов на 0.arenabg но таму каде што пиша Torrent го има ова The link has been removed due to violation of rights а пак таму каде што има Download пиша Ban што може да е проблемот па несака да се симне дали ако сакаш да симнуваш мора да имаш акаунт ( да си јузер-- член )

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
еј конечно го решив проблемот така што ја симнам програмата BitTorrent но од неа неможев да пребарувам па затоа сега преку BitLord пребарувам а преку BitTorrent симнувам малце е по комплцирано додека почне а после оди ептен лесно важно да ја симнам играта

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
еј конечно го решив проблемот така што ја симнам програмата BitTorrent но од неа неможев да пребарувам па затоа сега преку BitLord пребарувам а преку BitTorrent симнувам малце е по комплцирано додека почне а после оди ептен лесно важно да ја симнам играта
Симнувај со utorrent, за download кликај овде

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Тие што сте на Телекабел, симињајте од www.zamunda.net и користете BitComet, најбољи е..

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ако сакате добар download, не симнувајте торенти од public тракери како што се mininova и thepiratebay. Премалце сидери има а многу личери, затоа споро ви идат торентите.

@Ace_element
од Rapidsher се симнуваат фајловите со ftp т.е воопшто не се користи торент протокол. чисто за дообјаснување.

@sanatorium

оди на www.0.arenabg.com (ептен добар торент сајт со одличен однос сидер/личер), направи search во games секцијата за NFS Undercover, и пушти си ја, ќе ја симнеш доста брзо.

касно видов дека dikivest веќе го спомнал арена. моја грешка, се извинувам на авторот :)
Гледам дека грешка сме се разбрале :)
Значи, јас го симнав торентот за играта од замунда.нет, го ставив во рар и го качив на рапидшејр. После, линкот од рапидшејр му го пратив на санаториум, затоа тој помислил дека симнува преку Битлорд со линкови од рапидшејр.

Kajgana Shop

На врв Bottom