Of more..Makedonce...Makedonce...na site if fali nesto na nas nisto.....
Prvo spotot e TOP cista destka ,zasto nema drug poubav ....
Vtoro Ocenuvate negativno nesto sto treba da go vidi svetot=Ne se sakam samiot sebe...
Treto Koga ke go razgledate forumov ke vidite deka 90% od forumov se temi na koj se prepucavate ,politiki,softweri,film,muzika=Krv makedonska.....Sve eksperti u p.m eden ne se najde nekoj da podrzi,sve kriticari i eksperti ama bukvalno vo site oblasti.....
Neka se vika forum.kriticizam.com.mk ondah.....A koga sme kaj spotov ,(do kriticarive) sto vie ste napravile da ja pokazete Makedonija na bilo koj sto ne ja znae ?????????? Imame eksperti za web dizajn tuka ....Gleam frstat stranici za Makedonija...
Dojde covek od strana se voodusevi od nasava mila drzava covekot web sajt podigna samo od toa sto bil impresioniran????? NIe tuka ziveeme nemame,i koga bilo koj ke napravi nesto site u stilu ,plagijat ,ova fali ona fali,...Ekspertizam do nesves ...
Pak ke prasam trgnete od sebe sto vie imate napraveno za da ja prestavite nasata drzava ,ako nemate odgovor togas molk respektirajte go deloto na nekoj koj barem se potrudil.....Ostajte go toj vekoven Makedonski negativen fenomen da mu umre kozata na komsijata......Ne odime nikade vaka sakame Imeto,Nacijata, da ne gi smenata a vnatre samite se koleme.....Od mnogu eksperti boli glava....
PS:Repliki ne primam.....