Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav.. Dali ima nekoj od ovie TEMI.. mi trebaat za pismena rabota.. :S
1 . Korelacija (sporedba) pomegju ,,Gilgames'' i ,,Ilijada''
2. Gilgames vo potraga po besmrtnosta.
3. Likovite vo epot ,,Ilijada''

VI BLAGODARAM ODNAPRED..

Ми треба ако некому случајно му се наоѓа проект за Монархија како државно уредување или Монархии низ историјата и сега.
фала однапред.

Дали има некој готова семинарска за 802.16 (WiMaX) broadband мрежи?
Ако му се наоѓа на некој...ако може да ме контактира по ПП

Ви Благодарам однапед!
Поздрав
Јас правев за факултет, али не е преведена, ми дозволи професорот да ја оставам на англиски зашто за пола од работите немаме соодветни термини, а семинарска по правило несмеела да има непреведени делови:)

Како и да е имам и Power Point презентација средена за нејзе, таа е на македонски, мислам дека ќе ти заврши ептен работа, ако сакаш дај ми меил/скајп/мсн да ти ги пратам некако.

Текстот заедно со по некоја слика и шема е 21 страна, а презентацијата и таа е околу 20 слајда. Ептен е убаво средена и издвоена, зашто сепак на ФЕИТ сум студент и не е колку да се пројде:)

• Ми се допаѓа
Reactions: Oi!
Дали некој има семинарска Цариснки Служби во Р. Македонија. Барам исто

koj ima nekakov materijal,link ili bilo so vo vrska so knigava Вујко вања ve molam da mi pratite :)

можи некој да даде некој состав на тема хуманост...ќе ви бидам многу благодарен :))

Оффф........ некој идеа т.е. вовед за есеј со наслов Учењето е голема светлина?
Ако некој е помал да знае за Сребрените Снегови за ликот на Ген?

да не има некој некој проект за математика по било што ај пишете у пп фала...:)

дајте некој линк за „парадоксот на диоген“ ...

Ако му се најдува на некој линк за продажно или магацинско работење во една фирма,било да е на македонски или англиски,фала однапред :)

Помош околу материјал за проектна..ако знае некој нека помага ми треба Методи за пресметка на GDP

ми треба метријал за Далтонизам, Хемофилија и Албинизам .... ( ама по детално, како се наследува ) .... ке ве молам ако има некој нешто да ми прати :) фала однапред !

Ораторски текст на тема Дали вистински спортуваме и навиваме.За до петок ВЕ МОЛАМ

За Јавни Приходи и Јавни Расходи некој...? Итно ми треба, утре е краен рок. :)

ve molam ako imate semenarski za zemjodelski fakultet po moznost za 3-ta godina vi blagodaram odnapred

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom