Семинарски, состави, есеи, задачи

• Креатор на темата Креатор на темата ATG
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој есеј или семинарска општо за Утопијата или за делото `` Градот на Сонцето`` од Томазо Кампанела и како тој ја објаснува утопијата?

Дечки ако можи состав, или есеј.. на тема „Декамерон“ од Џовани Бокачо..? :)

Што повеќе информации ми треба за презентација ..

Математички формули во паскал (аритметички, логички и релациски оператори).

Состави за значењето на јазикот?

Ми треба состав за овие теми за што било ми требаат за писмена
1. Науката го олеснува животот, уметноста го разубавува
2. Животот е минлив, делата зборуваат
3. Движењето е животот,а силата промени
4. И кога ти е најтешко во животот не заборавај дека си човек и дека тоа мораш да останеш

Благодарам однапред

Слики, текст, шо да е нешто за садови под притисок, резервоари, боци (под притисок).

Какви садови и боци...штом за гасните пиштоли...може за подморници имам книга 162 страни за таа проблематика а колку атмосфери има 150 метра подвода-тоа е притисок??

Какви садови и боци...штом за гасните пиштоли...може за подморници имам книга 162 страни за таа проблематика а колку атмосфери има 150 метра подвода-тоа е притисок??

Не такви бе.
Неподвижни. Може и подвижни, ама од оние со преносно движење, ака цистерни. :)

Семинарска бе, за метални цилиндрични боци, мали и големи. И не за гасните пиштоли, они ми се јасни ептен.

Ако може некој да ми даде есеј за : Жан Валжан, Фантина и Козета жртви на француското општество :helou: фала однапред

Ми треба семинарска, на тема : Сметководството - јазикот на бизнисот, инвестициите, финансиите и даноците

Не такви бе.
Неподвижни. Може и подвижни, ама од оние со преносно движење, ака цистерни. :)

Семинарска бе, за метални цилиндрични боци, мали и големи. И не за гасните пиштоли, они ми се јасни ептен.

Ај види сега...

Некоја семинарска за психологија, историја и македонски? Или есеј некој ако има?

Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom