Барам аудио драјвер

• Креатор на темата Креатор на темата Крими
  • Време на започнување Време на започнување

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
izbrishan mi e audio driver za da nemozam da slusham nishto......
Dali ima nekoj program sto skenira koj driver ti fali i koj gi imas i iii posle da mozam jas dago pobaram toj driver sto mi fali i dago instaliram!

Кликни овде
Таму ке најдеш 25.000 драјвери,симнуваш,снимаш на ЦД и инсталираш...
полека човеко незнаа шо драјцери има...оди тука инсталири ја таа програма скенири и ке ти каже шо драјвер ти треба за звучната картичка и ке си слегнеш од гугл и вози:smir:

полека човеко незнаа шо драјцери има...оди тука инсталири ја таа програма скенири и ке ти каже шо драјвер ти треба за звучната картичка и ке си слегнеш од гугл и вози:smir:

Море тапанар еден,од 25.000 драјвери компјутерот сам ке најде кој му е потребен а не да бара со програма...

Кликни овде

Море тапанар еден,од 25.000 драјвери компјутерот сам ке најде кој му е потребен а не да бара со програма...
ептен му ја искомплицира остај нека напраа как шо му кажах ке среде:smir:

Кликни овде

Види ова што му го препорачал Тимче е подобра варијанта. ЗОШТО ?
Да симнува 25000 драјвери, над 500-600 мб за еден обичен аудио драјвер нема смисла. Вака со еверест, веднаш ќе ја среди работата.

Да симнува 25000 драјвери, над 500-600 мб за еден обичен аудио драјвер нема смисла. Вака со еверест, веднаш ќе ја среди работата.
е ај де на кој ке докажеш:smir:

ОК,штом вие мислите само за денес а не и за утре...

Аудио драјвер за Windows XP SP3, имам контролер Device VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller, фали драјвер кај Windows Audio. Тоа го увидов со EVEREST, па ако може некој да ми каже кој драјвер ми е потребен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom