Бегам подалеку од...

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
Од некои луѓе кои појма немаат од животот и не знает по пат да одат а ти се прает интелегентни .

Од искомлексирани и исфрустрирани фаци и педери.

Бегам подалеку од лицемери кои сакаат да ти се исмеваат во живот, од работите кои ме нервираат и не се замарам да ги решам едноставно им завртам грбот, од користољубиви типки и типци кои гледаат само за себе, од женскиве кои мислаат дека знаат се и сешто и ти попуваат а кога ќе видеш нивниот живот и ситуација е за никаде, од луѓе кои не си ја гледаат својата работа, туку работата на комшијата, од другари и другарки кофа ќе ти љубомораат за подобра извадена оцена или пак за некое парче облека и сл., што е прилично за никаде и одозгора ти се прават дека ти се другари а по фацата им се познава и им се чита што мислат, и ред други работи кои ме фрустрираат страшно, ама не вреди..

бегам од бившиот,од луѓе што смрдат,од негативни луѓе,од глупи луѓе,од турбофолкерски места...

begam,ustvari koa ke razmislis jas ne begam tuku si se drzam na distanca od nekoi luge koj nemozam da gi podnesam,negativni luge,licemeri,koristolubivi .......

Од циганчињана :icon_lol:
И од луѓе што ме напињаат и умараат...

Бегам од себични луѓе и лицемери :nesvest:

Begam od licemeri, egoisti, begam od karanici, od tepacki, od luge koi ne mi ostavaat voopsto dobar vpecatok... ima uste mnogu raboti ama sea ne mozam da se setam...

Бегам подалеку од дволични, исфрустрирани и препотентни личности и од такви кои не разбираат шали :)

од луѓе кои не знаат да се смееат и на кои светот им е црн и постојано се жалат за нешто!!!!!!!

Бегам од луѓе кои сакаат да бидат сожалувани, а имаат се' што им треба. Другите карактери можат да бидат истрпени со некаков минимален напор.
И јас исто...абе ајде ке ми се жалат вака нака а на нив најубаво им е а ти ваму ке ги сожалуваш...а бегам и од шмизли и кренати ројки пошто неможам да ги гледам ни да ги слушам...и од такви што се влезени во некои тешки и глупи филмови и што не живеат во реалноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom