Бегам подалеку од...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Од некои луѓе кои појма немаат од животот и не знает по пат да одат а ти се прает интелегентни .

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Од искомлексирани и исфрустрирани фаци и педери.

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Бегам подалеку од лицемери кои сакаат да ти се исмеваат во живот, од работите кои ме нервираат и не се замарам да ги решам едноставно им завртам грбот, од користољубиви типки и типци кои гледаат само за себе, од женскиве кои мислаат дека знаат се и сешто и ти попуваат а кога ќе видеш нивниот живот и ситуација е за никаде, од луѓе кои не си ја гледаат својата работа, туку работата на комшијата, од другари и другарки кофа ќе ти љубомораат за подобра извадена оцена или пак за некое парче облека и сл., што е прилично за никаде и одозгора ти се прават дека ти се другари а по фацата им се познава и им се чита што мислат, и ред други работи кои ме фрустрираат страшно, ама не вреди..

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
бегам од бившиот,од луѓе што смрдат,од негативни луѓе,од глупи луѓе,од турбофолкерски места...

Член од
17 август 2008
Мислења
194
Поени од реакции
3
begam,ustvari koa ke razmislis jas ne begam tuku si se drzam na distanca od nekoi luge koj nemozam da gi podnesam,negativni luge,licemeri,koristolubivi .......

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Од циганчињана :icon_lol:
И од луѓе што ме напињаат и умараат...

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Бегам од себични луѓе и лицемери :nesvest:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Begam od licemeri, egoisti, begam od karanici, od tepacki, od luge koi ne mi ostavaat voopsto dobar vpecatok... ima uste mnogu raboti ama sea ne mozam da se setam...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Бегам подалеку од дволични, исфрустрирани и препотентни личности и од такви кои не разбираат шали :)

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
од луѓе кои не знаат да се смееат и на кои светот им е црн и постојано се жалат за нешто!!!!!!!

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Бегам од луѓе кои сакаат да бидат сожалувани, а имаат се' што им треба. Другите карактери можат да бидат истрпени со некаков минимален напор.
И јас исто...абе ајде ке ми се жалат вака нака а на нив најубаво им е а ти ваму ке ги сожалуваш...а бегам и од шмизли и кренати ројки пошто неможам да ги гледам ни да ги слушам...и од такви што се влезени во некои тешки и глупи филмови и што не живеат во реалноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom