Паднаа патриотските фискални сметки - Дали некој ќе одговара?

ако ако така треба за овој народ.не по 5000 денари за каса по 50000 денари да плати нема да му текне каде е проблемот.

Ха! И втор ден после оваа вест, јас не можам да си поверувам што слушам и што читам. Имам напади од неконтролирана смеа, па нервоза, па гнев, па рамнодушност ... абе од се` по нешто.
Не можам, навистина не можам да сфатам како е ова можно. Да направи ваква работа некој "обичен" човек од улица ќе му се изначудам и ќе се пресмеам, а не па една власт. Како може да се толкави деца и да прават вакви детски работи? Денес вака, утре така? Така водат држава?
И што, утре треба да очекувам од нив некоја поголема и поозбилна работа да ја завршат како што треба? Абе ај ...
И да, не е само цената во прашање иако кога ќе се соберат сите глупости, не е малку. Во прашање е и времето што се губи во трчање по сите тие гужви, напнатоста, расправиите со инспекторите кои висат над глава и секој ден проверуваат, бркањето пријатлеи за преку ред да се пикнеш за да не јадеш казна ... сето тоа е огромен хаос кој ме иритира што мора пак да го поминувам.
Па како на овие смешки јас да ги средувам другите работи кои секој ден се менуваат? Како да имаме премалку трошоци, па ете ни остануваат толку многу пари кои бидејќи немаме каде да ги фрламе, ете ќе ги гостиме тие дебилите што се викаат влада. Пи*ка им матер на сите по ред.

Go slusnavte li Slavevski.Mnogu malku trgovski imale realni trosoci Ovoj ne znae sto da kaze.Cela vlada e izgubena u svemir VMROto ne vladata DUI ne gi zasega ova
Kako ce gi vrati parite Carli Caplin sega t.e Grrrrrrujo

Паднаа патриотските фискални сметки - Дали некој ќе одговара?

Потпаролот на ВМРО-ДПМНЕ на МТВ не извести дека Бранко ќе одговара!:tv:

аман ова беше резил... кога го видов министерот искача на пресконференција и кажува за какви фискални зборите јас немам првпат слушамза тоа ми стана јасно за се...

Dali dobro razbrav??? sega treba PAK DA SE PLATI za da ne bidat patrioticeski tuku evropejski??? :)
...i onoj izgubeniot zdebelen naocarko nesto kazuvase za toa kako bugarski de..dente..dnenist...dentist de.. kako bi bilo da otvori ordinacija vo....kriva palanka verojatno????
...ovie epten izgubija kompas.........a bas odbraa vreme.......... koga na horizontot se trkala najgolemata svetska kriza dosega..., ako ne gi smetame "svetskite vojni".... ebate srekjata makedonska ..ebate......

Која среќа во оваа македонија:pos2: немој бе не ме смеј кога и самиот знаеш дека приказната за кубурот е вистинита и важи и ден денес нее битно које на власт битное наш дае па најдобар е нели!!:nesvest:

цук владата ќе мора да го плати и она за ставањето, значи да ни ги пребие парите на некој начин.

Но и промената сеа.

Само незнам за времето дали ќе ни плати отштета бидејќи инспекцииве ко будали шетаат

Ние си плативме и промена на софтвер се на се 100 евра сега пак 100 евра плус чекање.... поефтино ќе ме фати да дојдат и да ми лупнат една казна отколку пак да ме прават мајмун плус среќа што не го платив вонредниот данок од 12 000 летоска и тој паднал на уставен

Utre Carli Caplin ke vi prati ispekcii zatoa sto koristite patriotski fiskalni smetki
a ne smeete brzo vecerva odete menuvajte softwerot

Или јас не најдов или весникот "Вечер" не објави за фискалните дека паднаа на уставен :)

Е сега ке треба да платите за да ви го деинсталираат софтверот и ке платите за да ви инсталираат некој нов.Нема тоа така да помине.НЕ;НЕ:pos2:

Е сега ке треба да платите за да ви го деинсталираат софтверот и ке платите за да ви инсталираат некој нов.Нема тоа така да помине.НЕ;НЕ:pos2:
Чек сеа избори се ближат, можи ќе сака и лавче да се стави Гвујо на фискалните :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom