Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
xaxaxa pa i jas poveke nema da vi gi citam serotinjite so gi pisuvate,se okluciv samo za da vidam sto se ste napisale za andreev,bidejki toa najdobro go znaete, toa sto go seres toa i go jades. Ajde prijatno site vie sami ste seir,za zalenje ste vie a ne Andreev.Toj sto saka i kaj saka i so koj saka ke slika, ke se ebe i se ke pravi.A vie samo pisuvajte......golem baknez a za dobri lizaci izglda od iskustvo si kazuvas a. Cao cao
Уште еден Андреев геј фан?

Аcid, те молам полека со сликиве напад ќе добијам, му се воодушевувам и сакам ако е тука и мене да ми направи таква маичка, ама со неговото презиме и по можност неговиот лик отпозади да го има.
Најискрено јас не ни знаев дека постои човеков пред тука да го видам, будала како сум можела ваква славна фацка да утнам?:pos2:

Јас мислам дека и има ветено фотосесија. На хајфајвот негов колку што видов, отворил конкурс да му оставаат податоци луѓе за фотосесија, па после тој одбира кои и ги става на листа на чекање.

Сакате да се пријавиме? :vozbud:

Инспирирано од...

hwLPzy969740-02.jpg

...Еве ти идеа за нов дизајн. Потеншл колекшн. Лето 2009 :pos2:
32520821xc9.jpg

xaxaxa pa i jas poveke nema da vi gi citam serotinjite so gi pisuvate,se okluciv samo za da vidam sto se ste napisale za andreev,bidejki toa najdobro go znaete, toa sto go seres toa i go jades. Ajde prijatno site vie sami ste seir,za zalenje ste vie a ne Andreev.Toj sto saka i kaj saka i so koj saka ke slika, ke se ebe i se ke pravi.A vie samo pisuvajte......golem baknez a za dobri lizaci izglda od iskustvo si kazuvas a. Cao cao

Андреев е имал потенцијал? :pos2:
61883596je0.jpg

Сеа доаѓа најинтересниот дел. Кај и да е, ќе се убаци некој од моделите (или Андреев) и ќе ни објасни колку сме биле бедни у љубоморни на неговите дела. Исто како Ефтим Илиев :icon_lol:
Само да се цитирам што пишав пред некој ден :pos2:

хахахахахаха значи Acid ме изнасмеа со последнава слика:pos2::pos2::pos2:

Кој е бе овој?
Од твој град е. Имам по дома клади неколку ги продавам. Ако сакаш една кажи ќе договориме цена (поволна) и доставата на моја сметка е

Аааааа, дечково бил креатор...моден креатор...
Му прочепкав сајтот малце...
Е арно...јес да Струмица имаше текстилна индустрија на времето, можеби и овој нешто шие...демек помодерен шнајдер...
Ај нека се учи детето...

ахеаахеахаехаехеа, НЕМОЖАМ!!!! хахаехаеаехаехеахеах:pos2::pos2:
форсирајте ги тие со потеншл гај и ацид, оваа вторава ``копиљ до кај е цементот`` се :vozbud: :pos2: :pos2:

Mc.DOK044176-02.jpg

Сигруно се прашувате како Андреев се ја одржува неговата топ форма?

Па многу едноставно:
Денот започнува со џогирање
cUgf0X697137-02.jpg

Потоа качува некој џак цемент на таван (успат мава една поза)
2601MXgi5g924938-02%20copy.jpg

Во слободното време тој:
t09WhN775208-02.jpg

Плаши луѓе низ маалските сокаци.

o3olGh508929-02.jpg

Учи егзотично танцови.

6MiX8Z663414-02.jpg

Зборува со чевли.

h1RmHz690726-02.jpg

Моча уз ветар?

6TmJ0.255546-02.jpg

И доколку има слободно време посетува некоја галерија.

И по волку напорен ден како тој успева да смрди?

0Baq4f484640-02.jpg

Го сачекава летниот дожд.

hfNjVd860640-02.jpg

И се разбира се тушира 3 пати дневно.

Дефинитивно има потенцијал!

ahhaehaehaehaehaehaEHEAhAEHEAHEAHAEHEAHEAheaHAEHAEHAEHAEHAE
AHEHhAEHea НЕ ЗНАЕТЕ КАКО СЕ СМЕАМ :pos: :pos: :pos:

кал под ноктињата.. сте приметиле? ОСОБЕНО под средното прсте.. има, така. од малтерот му останало изглеа =)

Вреќи цемент крева за хонорар, нормално дека ќе има цемент под нокти. Што очекуваше ти после толку напорен ден, мармалад под нокти?

Вреќи цемент крева за хонорар, нормално дека ќе има цемент под нокти. Што очекуваше ти после толку напорен ден, мармалад под нокти?
А случајно да не користи од ефтината тоалет хартија па му се кине при анално олеснување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom