Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шосторе љубоморни вие бе! Дека не можите вие вакви слики да прајте и љубоморите.

Ај кажи им де,тие не веруваат во тоа дека му се љубоморни...
Ај ти снимај фото сесија на покрив да видиш како е,што мислите вие,дали му било лесно кога ја качувал вреќата цемент горе...

Има бе. Изигрува дрвен адвокат. :)

Ако на некој не му е смешен Андреев, 1000 проценти неговите критериуми за хумор се изместени. Веќе и за жалење ми станува типов. Моделиве му се да ги грабнеш и да бегаш.
Да те исправам
Да се грабниш и да бегаш.:pos2:

kolku sakajte pisuvajte no sto e andreev nikoj nemoze da go izmeni,dzabe se zamarate so nego,koga vie dodeka pisuvate komentarcinja za nego toj sigurno pravi nesto za da se doturka do vistinskite kreatori i ne se zamara so vasite komentarcinja. Cao cao

tie plukanja po nego nikade nema da ve odnesat, bidejki toa nema da go napravi lugeto da go mrazat ili da mislat toa sto go pisuvate,znaci NEMA SANSA!

kolku sakajte pisuvajte no sto e andreev nikoj nemoze da go izmeni,dzabe se zamarate so nego,koga vie dodeka pisuvate komentarcinja za nego toj sigurno pravi nesto za da se doturka do vistinskite kreatori i ne se zamara so vasite komentarcinja. Cao cao

tie plukanja po nego nikade nema da ve odnesat, bidejki toa nema da go napravi lugeto da go mrazat ili da mislat toa sto go pisuvate,znaci NEMA SANSA!

А ти продолжи да читаш и понатаму што пишуваме ние и ќе дотуркаш...

Него, Андреев уште нема ВЦ фотки направено за на Хи5?:)

Waow!
Опасни луѓе има шеткаат низ форумов.:pos2:
Па не приметуваш дека ти си тој/таа што се замара ние си пукаме сеир само!
А ако е забрането пријави некаде нека се санкционираат нашите грешки.

А ти продолжи да читаш и понатаму што пишуваме ние и ќе дотуркаш...

Него, Андреев уште нема ВЦ фотки направено за на Хи5?:)
Има бе, тие ќе идат на 220мб сајтот :pos:

Ha ha aha ha. Sto li nema da cues i sto li nema da cues od ovoj narodot,so sto li sve se zamaraat.Toa e totalno smesno sto ovde go zboruvate,Andreev e rabotil so poznati manekenki i kreatori vo Makedonija. Mislam toa e cista glupost sto go zboruvate na sajtot. Andreev e licnost sto vie ,,pametnite i ,,idealnite'' nemozete da go sfatite ali nema veze POKRAJ DOBRIOT KONJ SE DIGA I PRASINA TOA NORMALNO BAS MI E MILO SO MU ZAVIDUVATE.....MOZETE SAMO DA GO GLEDATE PORED ZGODNI DEVOJKI, POZNATI NOVINARI I PEACI TAKA DA CAO CAO MWA
Не се чудам што на вакви неписмени дебилчиња човек како Андреев им е идол
icon_sad.gif

Нормално, во случај самиот да не го пишува ова... Како што изгледа.

Модем креатор бил. Дај да видиме некоја креација, освен пазарската маичка од 150 денари која ја однел на штампарија за да му напишат „Андреев“ со Comic Sans MS фонт.
hwLPzy969740-02.jpg

ПС:
FGqSur383084-02.jpg

Букаке! :vozbud:
Cz2uFd162570-02.jpg

5dVgXy357565-02.jpg

Бесилка:
WnsO5H359225-02.jpg

Има бе, тие ќе идат на 220мб сајтот :pos:

Андреев и некој момак до него, сликани со телефон од птичја перспектива, допрени со грбовите и со муциња напречени, а во позадина бели плочки:pos:

Андреев како си баче? Ного ти се фана воа на Кајгана што ти го тупат нели?
Абе фнук (Синдикат стајл:)) Тие плукања по него мене ме однесоа до веце зашто ми се присра од сликите негови и така наречениот ФЕШН од негова страна.
Од аспект на фотографија
ТОТАЛНО СРАЊЕ, фотомодели не се сликаат на директно светло. Тоа нека биде прво нешто од замерките. Второ кај ти е екипата што се грижи за една фотосесија? Или идеш моделче под раче, апаратче у џебче и ќе прајме фотосесија?

Еве ти слика како изгледа опремата
2117355427_c0bcdd04a0.jpg

и една слика како изгледа фото сесија
crew.jpg

Андреев и некој момак до него, сликани со телефон од птичја перспектива, допрени со грбовите и со муциња напречени, а во позадина бели плочки:pos:

И 'рѓосан бојлер од позадина :pos:

xaxaxa pa i jas poveke nema da vi gi citam serotinjite so gi pisuvate,se okluciv samo za da vidam sto se ste napisale za andreev,bidejki toa najdobro go znaete, toa sto go seres toa i go jades. Ajde prijatno site vie sami ste seir,za zalenje ste vie a ne Andreev.Toj sto saka i kaj saka i so koj saka ke slika, ke se ebe i se ke pravi.A vie samo pisuvajte......golem baknez a za dobri lizaci izglda od iskustvo si kazuvas a. Cao cao

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom