Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.
Ти што мислиш?Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.
А тебе што те боли зошто НИЕ се замараме ?Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.
а ти имаш?Aj pogodi? pa normalno nemate popametna rabota haha
mene nisto ne me boli bas mi e sve okey
Има бе. Изигрува дрвен адвокат.а ти имаш?
Марија знае да пее !Ај да разгледаме овој сеир и од друга страна?
Сите ја знаете пеачката Марија Шерифовиќ,исто така и со неа си играа мајтап по весниците,на веб порталите,каде ќе стигнеа и најдеа,била дебела,била грозна како трета смена... Арно ама кога победи таа на Евровизијата сите почнаа со пофални зборови за неа,ја величеа истите оние кои ја напаѓаа... Што ако се случи нешто такво со Андреев? Што ако дечкото се пробие и некаде на некој голем спектакл тој каже дека доаѓа од Македонија... Ова во модерната терминологија на зборови се вика ИРОНИЈА,сега не го земајте мојот пост здраво за готово ама ова е само една варијанта од многуте што може да се случи? :helou:
Марија знае да пее !
Не е за Марија темава!Нека си го смени полот и нека биде Марија!
Да бе му дигаме цена за да ја спасиме Македонија од економска криза наместо 10 денари 20 денари да го продајме на грчкиот геј пазар.Сосе идиотите од еxклузив.Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.