Andreev Fashion презентс...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.

Pa togas zosto se zamarate so komentari da pisuvate i da stavate vakvi temi pa da sigurno ima nesto.
А тебе што те боли зошто НИЕ се замараме ?
Ти ако нејќеш да се замараш не се замарај, никој не те тера...

пс. Како може секогаш кога ќе се ремети некоја личнос одма излагаат нови јузери и застануваат во нивна одбрана :icon_roll

Aj pogodi? pa normalno nemate popametna rabota haha

mene nisto ne me boli bas mi e sve okey

Ај да разгледаме овој сеир и од друга страна?
Сите ја знаете пеачката Марија Шерифовиќ,исто така и со неа си играа мајтап по весниците,на веб порталите,каде ќе стигнеа и најдеа,била дебела,била грозна како трета смена... Арно ама кога победи таа на Евровизијата сите почнаа со пофални зборови за неа,ја величеа истите оние кои ја напаѓаа... Што ако се случи нешто такво со Андреев? Што ако дечкото се пробие и некаде на некој голем спектакл тој каже дека доаѓа од Македонија... Ова во модерната терминологија на зборови се вика ИРОНИЈА,сега не го земајте мојот пост здраво за готово ама ова е само една варијанта од многуте што може да се случи? :helou:

Има бе. Изигрува дрвен адвокат. :)

Ако на некој не му е смешен Андреев, 1000 проценти неговите критериуми за хумор се изместени. Веќе и за жалење ми станува типов. Моделиве му се да ги грабнеш и да бегаш.

Ај да разгледаме овој сеир и од друга страна?
Сите ја знаете пеачката Марија Шерифовиќ,исто така и со неа си играа мајтап по весниците,на веб порталите,каде ќе стигнеа и најдеа,била дебела,била грозна како трета смена... Арно ама кога победи таа на Евровизијата сите почнаа со пофални зборови за неа,ја величеа истите оние кои ја напаѓаа... Што ако се случи нешто такво со Андреев? Што ако дечкото се пробие и некаде на некој голем спектакл тој каже дека доаѓа од Македонија... Ова во модерната терминологија на зборови се вика ИРОНИЈА,сега не го земајте мојот пост здраво за готово ама ова е само една варијанта од многуте што може да се случи? :helou:
Марија знае да пее !

На Марија таленот за пеење никој не го оспорува, а коментарите за изгледот не се сменија ни по победата...него шо веза има тоа, сакаш да кажеш дека овој има талент???

Не знае што сака да каже, во заблуда е!
:uvo:

Шосторе љубоморни вие бе! Дека не можите вие вакви слики да прајте и љубоморите.

Да бе му дигаме цена за да ја спасиме Македонија од економска криза наместо 10 денари 20 денари да го продајме на грчкиот геј пазар.Сосе идиотите од еxклузив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom