Хуманитарна акција на форумџиите на Кајгана и Црвениот крст

Статус
Затворена за нови мислења.
Можеш да разгласиш на сите :)
И можеш ако си слободен во некој од термините да седиш и да собираш донации :)

Дечки треба помош нешто од организациска смисла...?

За донирање... незнам што би донирал... во Охрид ми е стара облека, играчки и сл... е, сеа ако можам некако поинаку да помогнам кажете :smir:
Да дојдеш:) и да мрчиш, ништо повеќе океј. И едно пиво од литроипол да купиш
И еве го значи црнобел како би бил
picture5jy1.png

И виртуелниот банер за Псајтискакоидабеше
banerivaxh5.jpg

Можеш,ни требаат луѓе за по плоштад во договорените термини,пиши кога можеш од тоа што е наведено,а за тоа што е во Охрид можеш да го донираш таму,во таа подрачна единица...
Епа финтата е шо Скопје сум, Охрид после акцијава ќе одам :)

Да дојдеш:) и да мрчиш, ништо повеќе океј. И едно пиво од литроипол да купиш
И еве го значи црнобел како би бил
Значи еве го имате моето присуство денес (23), четврток (25) и петок (26) од 17 до 19 часот на плоштад Македонија

И ок, ќе носам пиво, ти носи кикирики :pos:

Ај да ви пишам и на вас кои сте во околина и имате желба,ама малце со покрупничку букви...
СОБИРНА АКЦИЈА НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ПРЕД СУПЕР ТИНЕКС ОД 22 ДО 24.12.2008 (од 16 до 20 часот во предвидените денови) КОИ ЌЕ БИДАТ НАМЕНЕТИ ЗА ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ!
Мислам дека и од ова се покрена цела оваа иницијатива,па еве и тука не сме покуси,иако само црвен крст го организира....кој сака,нека повели и тука да имаме учество колку можеме...

Јас се пријавувам за на 26 од 13-15часот во ТЦ Бисер и се разбира ќе донирам облека играчки и сл..

чекајте бе,нели беше среда петок и сабота.
шо праите сеа?

Точкест, знам дека тешко е на толкицко хартивче да се сместат толку податоци, ама не смее вака да биде, мора да се допишат битни работи.

Ај вака ќе пробам:

ОТВОРЕНА АКЦИЈА ЗА ХУМАНОСТ

Кајгана.ком во соработка со Црвен Крст организира акција за донирање на облека, играчки и трајна храна за социјалните семејства на кои им се потребни средства. Вашата помош можете да ја донирате на следниве локации:
Плоштад Македонија:
среда (24.12; 17.00-19.00h)
петок (26.12, 17.00-19.00h)
сабота (27.12, 13.00-15.00 и 17.00-19.00h)

ТЦ „Бисер“
петок (26.12, 17.00-19.00h)
сабота (27.12, 13.00-15.00 и 17.00-19.00h)

Вака ќе стигне место?:)

А друга работа, шо бидна со банерот за Кајгана? И тој треба да се осмисли.
Место „Отворена акција за хуманост“ напиши „Апел до Кајганџии!“ и стави ја датата за среда (24.12).

АБЕ СЕА ВИДОВ ДЕКА СИТЕ ДАТИ СЕ УТНАТИ БЕ! Преправи ги.

Ќе го напраиш и банерот? (тој бар може да е у боја :icon_lol: )

Стварно сме некако несериозни еј.

чекајте бе,нели беше среда петок и сабота.
шо праите сеа?
Магде,друг е моментот за кој што пишав јас,нема врска со нашево,ова си го организира ЦК,со слична идеја,само за парични средства е кои што ние не можеме да ги собираме...А нашето си останува...Го пишав чисто за да знаат повеќе луѓево кои сакаат да донираат и пари,па да знаат каде можат тоа да го направат.
Едит.ок,не видов дека ги утнал датите...на тоа си мислела...извини.

Ај сега уште едно прашање
Колки флаери да направам?

Уште ова да кажам...да се пише и Даре Џамбаз...барем повеќе денови се така на располагање за луѓево,а плус што не се ограничени со точно време...ама ајде...в ред!:pipi:

Биг кис,колку е реален максимум кој можеш да го стигнеш без да оптеретуваме?!

Ај сега уште едно прашање
Колки флаери да направам?
Добро прашање.
Ај чекај да ја добиеме завршната верзија па ќе одлучиме.

Вака отприлика, колку не би биле проблем да се направат?:)

Патем, админите (кои се надевам читаат) може да се ангажираат малку околу одлуките, со оглед на тоа што веќе се нафатија од претходно.

Узечу прачку и свима по дупету
Не сум спиен ми се спие ептен

Ива ваљда го собра некако пеер4е
picture6dr4.png

и со големо извинување ама легнувам, и праќам на големиот бакнеж четири вакви на една А4ка и легнувам. Создравје до сабајле:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom