Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да дојдешДечки треба помош нешто од организациска смисла...?
За донирање... незнам што би донирал... во Охрид ми е стара облека, играчки и сл... е, сеа ако можам некако поинаку да помогнам кажете :smir:
Епа финтата е шо Скопје сум, Охрид после акцијава ќе одамМожеш,ни требаат луѓе за по плоштад во договорените термини,пиши кога можеш од тоа што е наведено,а за тоа што е во Охрид можеш да го донираш таму,во таа подрачна единица...
Значи еве го имате моето присуство денес (23), четврток (25) и петок (26) од 17 до 19 часот на плоштад МакедонијаДа дојдеши да мрчиш, ништо повеќе океј. И едно пиво од литроипол да купиш
И еве го значи црнобел како би бил
кој ќе има во ТЦ Бисер?
Магде,друг е моментот за кој што пишав јас,нема врска со нашево,ова си го организира ЦК,со слична идеја,само за парични средства е кои што ние не можеме да ги собираме...А нашето си останува...Го пишав чисто за да знаат повеќе луѓево кои сакаат да донираат и пари,па да знаат каде можат тоа да го направат.чекајте бе,нели беше среда петок и сабота.
шо праите сеа?
Добро прашање.Ај сега уште едно прашање
Колки флаери да направам?