Кој град го мразите?

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
Bitolaa, definitivno, gradot e prekrasen ama lugeto se bljaaak..:tapp:
ednas koga bev tamu na natprevaruvanjeto doznav deka tie se najlosite luge i najnegostoprimlivite..

Под дифолт БИТОЛААААААААААА ужас народ сами себе не се сакаат

Јас не мразам ниеден град, единствено не ми се допаѓа Скопје од сите градови, зошто има премногу ѓубре и уништени улици.

Го мразам Скопје, а до година таму ќе поминувам 90% од времето:tapp:

И јас го мразев па сеа го сакам и едвај чекам да одам...најди си причина за да ти биде убав и ке видиш ќе сакаш да остануваш таму и за викенди...

он: Не мразам никој али ме нервираат Битолчани, Струмичани...уффф, а град онака според изглед Штип!:nesvest:

Мразење на град? Мразење на нација и држава може да се објасни со национализам. Мразење на град? Доколку архитектурата во некој град не ви се допадне треба да се благо ретадрирани за тој град да го мразите.

па ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро. :pipi:

па ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро. :pipi:

Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градот:)

Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градот:)
Е ајде де само ќе казат го мразам СКопје а зашто?? врска немаат ни они. Баш сакам некој да образложи зашто........

Скопје дефинитивно,некои немаат култура дефинитивно:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom