Кочани и Тетово (не дека го мразам, туку не го сакам)
И јас го мразев па сеа го сакам и едвај чекам да одам...најди си причина за да ти биде убав и ке видиш ќе сакаш да остануваш таму и за викенди...Го мразам Скопје, а до година таму ќе поминувам 90% од времето![]()
Па, да... :smir:А сакаш да го засакаш Тетово?? :pos2::pos2:
па ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро.Го мразам Скопје, а до година таму ќе поминувам 90% од времето![]()
Си прошетал низ Велес малку?Дефинитивно Велес...
Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градотпа ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро.![]()
Е ајде де само ќе казат го мразам СКопје а зашто?? врска немаат ни они. Баш сакам некој да образложи зашто........Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градот![]()
Истото ме чека и мене! :salut:Го мразам Скопје, а до година таму ќе поминувам 90% од времето![]()