Кој град го мразите?

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Bitolaa, definitivno, gradot e prekrasen ama lugeto se bljaaak..:tapp:
ednas koga bev tamu na natprevaruvanjeto doznav deka tie se najlosite luge i najnegostoprimlivite..

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Под дифолт БИТОЛААААААААААА ужас народ сами себе не се сакаат

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Јас не мразам ниеден град, единствено не ми се допаѓа Скопје од сите градови, зошто има премногу ѓубре и уништени улици.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Го мразам Скопје, а до година таму ќе поминувам 90% од времето:tapp:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
И јас го мразев па сеа го сакам и едвај чекам да одам...најди си причина за да ти биде убав и ке видиш ќе сакаш да остануваш таму и за викенди...

он: Не мразам никој али ме нервираат Битолчани, Струмичани...уффф, а град онака според изглед Штип!:nesvest:

H

^HITMAN^

Гостин
Мразење на град? Мразење на нација и држава може да се објасни со национализам. Мразење на град? Доколку архитектурата во некој град не ви се допадне треба да се благо ретадрирани за тој град да го мразите.

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
па ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро. :pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
па ако го мразиш не ни доаѓај бе ич....никој не те тера да живееш негде кај што мрзиш...ме нервираат муабетите ги мрзам Скопје бла, бла скопјани вакви такви а сите на крај туп у Скопје и Скопјани уште се декларираат. не е само за тебе ова не ме свакај погрешно али мрзам декларација мрзам ова она а утре ке дојдеш тука и ке живееш. Јас не мрзам никој град и мислам дека е смешно да се мрзи некој град не е возможно. Може да не ти се допаѓа ама нез зашто би го мрзел градот не е тој што им прави лошо туку ние луѓето сме тие што допринесуваме да биде нешто лошо или добро. :pipi:
Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градот:)

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Е богами и јас неможам да сфатам на која основа го мразат градот:)
Е ајде де само ќе казат го мразам СКопје а зашто?? врска немаат ни они. Баш сакам некој да образложи зашто........

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Скопје дефинитивно,некои немаат култура дефинитивно:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom