ГРУЕВСКИ И СТАНИШЕВ ЗАЕДНО

• Креатор на темата Креатор на темата Hristo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најголемата рафинерија на Балканот, само дека Руснаци го командуваат
Најголемија комбинат за стомана, ама он фалира и го продадоа за 1 лев , под услов купувачот да ги плати долговите.
За комбинатот на торове незнам по простата причина че не сум чул за него :vozbud:

Олади малце дечко :kesa:

Кога руснаците ja купиха рафинериjaта?Година да кажеш?
Кога продадоха комбината за стомана? Година да кажеш?
Зборуваме преди 1990 година другарче :smir:
И за твоja информациja 1/3 от БВП на НРБ беше от военна промишленост.
Како да чуеш за комбинат за торове,кога не се знае каде си бил по време на школо.
Соди Девнja,Химко Враца,Неохим да си чувал некогаш?

vidi rubinco , od nevladina ``preda`` -prilep.... ednas za jadenje gomna ti rekov ne si igraj, vtor pat da ne te opomenuvam.....ako uste ednas mi stokmis probugar ili bugar ima toa p..nata zila da ti ja prevrtam me razbra???????

Ај па ти...што му обрнуваш внимание, му даваш на важност.
И тој си има подебело досие.......во Бардовци.

Можем да чуеме шо имавте вие РМ?

Прва грешка,не можеш да чуеш туку можеш да прочиташ,ме сваќаш нели?
Втора грешка,иако темава можеби беше отворена за плукање кон бугарите, кај некои форумџии меѓу кои и јас наиде на одобрување оваквата средба се до твоето мамо мамо кажи им дека мене ми е поголем.
И после се чудиш од каде потекнува одбивноста кај нас спрема бугарите,погледни се во огледало и прочитај се малце ,може и да увидиш.:tapp:
Трето и најважно ја изгнаси цела тема!

Како да чуеш за комбинат за торове,кога не се знае каде си бил по време на школо.
Од кои 99% одеа за Русија, а за вас остануваше...подолгото.

Ај па ти...што му обрнуваш внимание, му даваш на важност.
И тој си има подебело досие.......во Бардовци.
i toa sto vikas, ama ko go procitav kosa mi se krena, pa kaj sto najveke me boli tamo me giba..eb...si mu ja poganata usta . ))))))

Кажуваш дека зборуваме за времето кога цела Бугарија се продаваше за две червени ? Немој така, смешен си :) а тие комбинатите дека ми ги наброи еден са или три ? :kesa:

Прва грешка,не можеш да чуеш туку можеш да прочиташ,ме сваќаш нели?
Втора грешка,иако темава можеби беше отворена за плукање кон бугарите, кај некои форумџии меѓу кои и јас наиде на одобрување оваквата средба се до твоето мамо мамо кажи им дека мене ми е поголем.
И после се чудиш од каде потекнува одбивноста кај нас спрема бугарите,погледни се во огледало и прочитај се малце ,може и да увидиш.:tapp:

Интересното е дека един дел от вас,не са во состоjба да водат нормален и цивилизован разговор.Пропуштили са првите 7 години за жал.

Кажуваш дека зборуваме за времето кога цела Бугарија се продаваше за две червени ? Немој така, смешен си :) а тие комбинатите дека ми ги наброи еден са или три ? :kesa:

Да зборуваме за времето,когато 1 $ = 1 лв.
Па за комбинатите,ти ке ми отговориш или си пропуштил времето во школо?

времето кога еден долар е еден лев го има само во твојата фантазија :) беше еден лев, ама на црно беше 10 лева , а долари се продаваа само ако имаш задраничен пасош. никој не можеше слободно да купи. Мал си за да ги знаеш тие работи. Усвести се.

Па си преспал нешто......1 долар никогаш не сум сменил за помалку од 12 лева....тоа ти беше реалниот курс

времето кога еден долар е еден лев го има само во твојата фантазија :) беше еден лев, ама на црно беше 10 лева , а долари се продаваа само ако имаш задраничен пасош. никој не можеше слободно да купи. Мал си за да ги знаеш тие работи. Усвести се.

:) Много добре знам драги.Кореком,Квеле знаеш шо са?Државниот курс на БНБ 1лв = 1$

Тачно.
И ти ја командуеш таа екипа.

не ја командува тој. тој е обична риба само . големите пари ги земаат други :)

:) Много добре знам драги.Кореком знаеш шо е?Државниот курс на БНБ 1лв = 1$

Знам добро што е Кореком. Во него се пазаруваше само со Долари, марки и Динари . От тие червените. Ако не веруваш питај некој од постарите .

Интересното е дека един дел от вас,не са во состоjба да водат нормален и цивилизован разговор.Пропуштили са првите 7 години за жал.

Со ова што си го напишал,а верувам дека си го напишал и сватил како провокација од мојот претходен пост(иако јас не гледам провокација во мојот претходен пост) и самиот покажуваш дека имаш изгубено секаков чекор со реалноста во која живееш,така да не 7 ,77 год не те перат синко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom