Eraser
S.... Seni Seviyorum
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 18
Кога деџалот ќе минува со неговите следбеници ќе се вее црно знаме !!Аааааа, брат ми Луцко, ааа!
Крај!
И се сопнале ли, а?
Ти ли ќе го вееш ??
Кога деџалот ќе минува со неговите следбеници ќе се вее црно знаме !!Аааааа, брат ми Луцко, ааа!
Крај!
И се сопнале ли, а?
Тоа е терорsto se slucuva vo palestina zarem ovaa ne terosrizam;
Опсесиа ми е да некој ја продаде вера за вечераОпседнат си со Муслиманите од Босна, сигурно имаш некоја траума во главчето. Оди лечи се !!
Тоа е терор
Прашање
А да ве некој зафркне и натера да изедете Свињско месо....што ке сторите после?
Тоа е терор
Опсесиа ми е да некој ја продаде вера за вечера
naravno se znae ona sto go pravite i vieТоа е терор
--- надополнето ---
Опсесиа ми е да некој ја продаде вера за вечера
--- надополнето ---
Прашање
А да ве некој зафркне и натера да изедете Свињско месо....што ке сторите после?
Ako Muhammed A.S bil najaven isto i od drugite Pejgamberi pa isto i vo Evangelie pa duri i imeto cisto Muhammed A.S se pisuva i deka kako posleden Pejgamber ke bide, zasto vo Kuranot da se ne veruva a na prikaznata na Pavle da se veruva ???Благодарам на објаснувањето.
Ако пророштвата за распнувањето и воскресението на Иса а.с се најавени и од другите пејгамбери пред него, тогаш тоа би требало дае вистина. Не можат толку многу луѓе да лажат посебно не Божји пратеници.
Муслиманите му ја лепат приказната за воскресениоте на Павле, а јасно е дека Павле дошол еден век после Иса а.с, а воскресението го виделе сите во времето на Иса а.с !
Ako Muhammed A.S bil najaven isto i od drugite Pejgamberi pa isto i vo Evangelie pa duri i imeto cisto Muhammed A.S se pisuva i deka kako posleden Pejgamber ke bide, zasto vo Kuranot da se ne veruva a na prikaznata na Pavle da se veruva ???
Не вервувам, Аллах го спасил и овој пат.Аааааа, брат ми Луцко, ааа!
Крај!
И, а се сопнале ли?
Свињи ќе се сториме !!
Нешто како тебе !Стварно? Нешто на налик супер свињи или?
Не вервувам, Аллах го спасил и овој пат.
А сакате свињско месо а?Нешто како тебе !
И ќе личиме на свињи и ќе мирисаме !!
Па за да личиме и се однесуваме како свињи ??А сакате свињско месо а?
Забрането е и грев е !!Дали во исламот е забранет целосно алкохолот и што вели оваа религија за др.пороци, дали конзумирањето на тоа што ви е забрането (харам) е голем грев?