Амќо, никој не нападна додека тие не извршија самоубиствен напад врз САД во кој загинаа 3000 недолжни цивили!
И ако некој си ја ебе сетсрата бидејќи поинаку не знае, не треба да го подучам како е правилно или да го остаат така, а?
А ако не сака да слуша дека од сестроебство се праат бељи, е па, ќе го врзам зџа радијатор и полека ќе го учам додека не сфати. За жал, талибан има оружје, па со мирно не сакаат да сфатат дека нивниот начин не чини ни за светот, а ни за исламот. И така натака.
Gi iskrivuvas rabotite kako prvo Bin Laden bese i uste e americki spion covekot bil na platen spisok na cia, kako vtoro tebe ti se cini vozmozno i logicki svatlivo deka 15 goltari od Al kaeda kidnapiraa avioni i gi srusija vo Sad .
Aj prviot go srusija , vtoriot se desi posle saat vreme, nigde nema trag od toj sto se srusi vo pentagon.
Se e toa Americko gomno za da najdat razlog da vlezat da napadnat ama nejse nema da te ubeduvam aj ke receme deka e taka kolku civili ubija Sad i koalicija otkako se vo Avganistan i vcera rokanaa tri minibusa so 40 zrtvi tie ne se lugje za tebe.. ili koj gi e.e niv...
Irak nikoj ne mu go vied oruzjeto za masovno unistuvanje , kaj se nuklearkite nili toa bese izgovor za napad vrs Irak..
Vo Holandija padna vlada poradi pogresnata politika i slepoto sledenje na Sad.
I ne e samo Amerika ti rekov 40 godini vojna tie se deca izrasnati vo vojna nivniot nacin na razmisluvanje veke ne e racionalen..
Jas ke ti kazam eden primer imamv prilika da zapoznaam eden Avganistanec vo Makedonija i mi bese dobar prijatel.. Covekot e tuka otkao pocna vojnata vo Avganistan znaci pred ruskiot napad ili Agresija negde dobri 30ina godini pa i povekje da mu ja slusnes negovata prikaska ko dete ke places, covek bes porodica, site ubieni , covek koj nesmeee da se pojavi deka e zjiv , go nema vo niedna evidencija toa e tragedija .
Dali spored tebe i Vietnamcite bea teroristi i vehabisti sto ja branea svojata tatkovina na sekoj mozjen nacin , i tie se rokaa i ginea za povisoki celi odbrana na dostoinstvoto toa e poskapo od seeee ama izgleda za tebe toa e stran poim:helou:
A ova so Incestov stvarno ne go svakjam