Македонеро
Домаќин
- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 3.503
- Поени од реакции
- 1.894
Да живее Џорџ Буш:salut:
Activists in Macedonia in solidarity with Greek peopleОставете нека гори!!!
Какви протести бе алоо,против кого,кого ќе подржувате??
Се собрале 10ина будали денеска и протестираат....ни самите не знаат зашто и против кого.
Гледам некои овде на форумот почнаа да ја прогласуваат македонската младина за безрбетна само заради тоа што не протестирала.Глупост!!
Е, де, ете добра идеја како да го пласираме кромидот и да му ја кренеме цената...под итно фабрика за еколошки солзавец!......eve dobra ideja za makedoncite so pretpriemacki duh
edna fabrika za solzavec................
Eurostat јавно кажа дека Грција направила "статистичка алхемија" т.е. лажела на големо за својот дефицит, за да може да влезе во Евро-зоната.site normalni drzavi zborat za devizni rezervi, stokovi rezervi, nafteni rezervi, a "najstarata demokratija na kontinentot" ili "lulka" li bese, ke mora vednas da izvrsi rebalans na budjetot i da vnese stavka za drzavni rezervi na solzavec posto slusam nesto deficitaren im bil
Мислам дека Груевски е виновен за случувањата во ПОПг.Уште малку и ќе не убедат дека сите се криви само не грците и нивната власт.
pa zatoa jas celo vreme vikam i po drugite temi, EU ne e svesna sto ja cekaА и Европа ја чекаат овакви сценарија.
Таму па ќе биде мешавина од левичарски движења и исламски фундаменталисти.
Ќе дојде време ние ќе уведуваме визи за ЕУ.
Памтете ми го муабетот.
OD TOLKU DIKJANI BANKI KUKJI STO BEA ZAPALENI DENOVIVE VO SOLUN NEMA NI TRAG OSTATOCI ...SE E POPRAVENO SE E NOVO I NISTO NE SE POZNAVA...
dadoa uste istata vecer i ministerot i zamenik ministerot ama karamanlis ne im gi prifati...vo normalna demokratija vo vakva situacija ako nikoj drug barem ministerot za vnatresni raboti ili kako i da se vika soodvetniot resor na atinjanite (za javen red da ne bese) bi si dal ostavka
ja ne sum cul da dal, mozda i ne sum pratel bas dobro nastani
ustvari zborime za normalna demokratija, ovie juznjacive se daleku od toa