Значи каква мизерија сме, се ФИРОМизиравме на свој терен!

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Само што заврши натпреварот со Германија,на Европското првенство(случајно го догледав карајот на натпреварот) гледајќи го резултатот, видов дека сме потпишани како FYR Macedonia.Замислете на сопствен терен СМЕ ДОЗВОЛИЛЕ!!! други да не потпишат како такви.
Ова е навистина мизерно од страна на организаторот, покровителите и сите останати квази-патриотчиња, кои проповедаат цело време и се удираат на празно и гинат за името кога не треба, на разни митинзи, а сега, кога е ова европско првенство кое ние го организираме ги нема никаде да протестираат,знаејќи дека ова ќе се случи. Благодарам.:smir:

Ми ја украде темата,баш сега сакав да постирам за тоа
Инаку ова озбилно треба да се реагира до организаторите

аии будала работа дома кај нас играме фиром потпишани па не во друга држава:kesa:

За жал не ме изненадува. Во секој случај срамота!

Ama bitno spikerot go pozdravi gruevski i vladata, i edno 10 pati vo tekot na natprevarot vidovme deka pokrovitel e vladata na RM i agencijata za mladi i sport. A ova za imevo, RFM neka vi sluzi na cesta

stram ne viden,koga sami se imenuvame ko firom sto da ocekuvame od drugite

Кој е главен на тоа све женско

Па што очекуваше ти. Уште еднаш се докажа она дека не можат да не е.ават колку што можиме ние да крепиме. Како да се пишиме кога во сите меѓународни институции и организации сме примени како ФИРОМ. На крај краева кој ни е крив што самите сме прифатиле да се викаме ФИРОМ?

sega se vrati komsikata od natprevarot,nesto e tamu vo organizacijata.... vika deka na tablata pisuvalo mkd, a za prenosot na internet bil odgovoren nekoj germanec.....ima li nekoj sto bil na natprevarot da potvrdi

Ако ни е бе,кој ни е крив,после на грциве се љутиме,кога сами сме морони тешки.
и после што к.р бараме,они ни биле криви,кога самите се понижуваме и тоа дома

sega se vrati komsikata od natprevarot,nesto e tamu vo organizacijata.... vika deka na tablata pisuvalo mkd, a za prenosot na internet bil odgovoren nekoj germanec.....ima li nekoj sto bil na natprevarot da potvrdi

Ма не е битно кој бил одговорен за интернетот,на моја територија си,ти пишеш Фиром ја тебе Поранешна Нацистичка држава Германија и готово.
Но изгледа сме толку глупи што неможеме ни да извршиме еден помочан притисок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom