Z
ziko bt
Гостин
abe i to peku ako ne svakas so pisam i jas pola ne ti svakam pa nikomu nisto
Не зборев за овче поле зборев за фени пошто опинците живеат у соништата!!!На фени му давам уште пола сезона рок и толку е после ќеИле Фени од кога е клуб бе ????Овче Поле има клуб во Фудбал не во кошарка од 1960 некаде,а Ракомет е еден од најпознатите клубови во историјата :uvo: И овие од Фени нека си ја удрат главата малце оти од такви скапи играчи може тимот да пропадне поздрав
Како вие 20 години:baeh::baeh:Не зборев за овче поле зборев за фени пошто опинците живеат у соништата!!!На фени му давам уште пола сезона рок и толку е после ќе
Што сакаше писателот да каже појасни малцеКако вие 20 години:baeh::baeh:
Види бе баќо незнам колку си информиран али јас еве ќе појаснам..Иле Фени од кога е клуб бе ????Овче Поле има клуб во Фудбал не во кошарка од 1960 некаде,а Ракомет е еден од најпознатите клубови во историјата :uvo: И овие од Фени нека си ја удрат главата малце оти од такви скапи играчи може тимот да пропадне поздрав
Неее нема кајмене ја мирен мирен ама ако се а гтнам срчката се се еба :pos2::pos2::pos2::bravo::bravo: овчари некој приговор или било кој друг??
Ама не сега јас се изреволтирав дечкто уверува дека они се по спортски град од нас и ми кажува во што биле подобри за тоа јас му доставив факти за Кавадаречките спортски колективи ако он може да парира на тиа успеси нека напише слободоe ajde sporedvate sv nikole so kavadarci vo sport ne mozi
ovce pole,sv.nikole toa e isto, koj klub da se formira od sv.nikole ke se vika ovce polejas licno ovce pole e prv klub so go znam od sv nikole
jas ne bi se pobunil na ovaa diskusija a ne go procitav postot na together lozari ma da i kavadarci ne se nekoja svetla tocka koga vi trgna so kosarkata sega kako da ja rasturate se nadevam deka nema da bide taka:bravo::bravo: овчари некој приговор или било кој друг??
Ама не сега јас се изреволтирав дечкто уверува дека они се по спортски град од нас и ми кажува во што биле подобри за тоа јас му доставив факти за Кавадаречките спортски колективи ако он може да парира на тиа успеси нека напише слободо