Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал:zver:
боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:

Teмата ја направивте лом, катастрофа дури е претерано и за во играчница ова :toe:

Абе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?

Абе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?
Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќе
Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал:zver:

боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:
Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ:vozbud:. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и вие

Како бе скљафтана? Што бе скљафтана? xD

Да,да така е..Сеа ми се фали по МСН демек се било како шо треба...Ама немало боја,ставил кечап:pos2:

Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќе

Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ:vozbud:. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и вие
Јас го видов и тврдам дека е со кечап :pos2::pos2:

И ја го видов...кечап е..:pos2::pos2::pos2:онолку крв??нема шанси:pos2::pos2:онолку боја ни за Мона Лиза не искористиле море...ја од она сендвич че си напрам...ц ц ц ...со кечап еее:pos2::pos2:

И ја го видов...кечап е..:pos2::pos2::pos2:онолку крв??нема шанси:pos2::pos2:онолку боја ни за Мона Лиза не искористиле море...ја од она сендвич че си напрам...ц ц ц ...со кечап еее:pos2::pos2:
:tapp::tapp:Абе деца деца мене еве не ми верувате, ама ете ви ја Д_17 она нека ви каже

Чек ова Стефан те натерал да го напишеш...

Чек, не ме натерал никој. Шо узбуна дигнавте толку? Свашта. Еден пост на зезанција да не се сфатело. Идите играјте домино таму (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom