Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал:zver:
боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Teмата ја направивте лом, катастрофа дури е претерано и за во играчница ова :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Абе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?
Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќе
Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал:zver:
боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:
Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ:vozbud:. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и вие

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Како бе скљафтана? Што бе скљафтана? xD

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Да,да така е..Сеа ми се фали по МСН демек се било како шо треба...Ама немало боја,ставил кечап:pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќе

Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ:vozbud:. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и вие
Јас го видов и тврдам дека е со кечап :pos2::pos2:

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
И ја го видов...кечап е..:pos2::pos2::pos2:онолку крв??нема шанси:pos2::pos2:онолку боја ни за Мона Лиза не искористиле море...ја од она сендвич че си напрам...ц ц ц ...со кечап еее:pos2::pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И ја го видов...кечап е..:pos2::pos2::pos2:онолку крв??нема шанси:pos2::pos2:онолку боја ни за Мона Лиза не искористиле море...ја од она сендвич че си напрам...ц ц ц ...со кечап еее:pos2::pos2:
:tapp::tapp:Абе деца деца мене еве не ми верувате, ама ете ви ја Д_17 она нека ви каже

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Чек ова Стефан те натерал да го напишеш...
Чек, не ме натерал никој. Шо узбуна дигнавте толку? Свашта. Еден пост на зезанција да не се сфатело. Идите играјте домино таму (=

Kajgana Shop

На врв Bottom