Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Абе мене Гема нешто друго ми кажа, ама ај.:helou:Абе тој ќе проба ама Гема нема да сака.
Абе мене Гема нешто друго ми кажа, ама ај.:helou:Абе тој ќе проба ама Гема нема да сака.
боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал
MILAN4EVERАбе мене Гема нешто друго ми кажа, ама ај.:helou:
Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќеАбе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?
Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспал
Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и виеборо сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:
Да,да така е..Сеа ми се фали по МСН демек се било како шо треба...Ама немало боја,ставил кечап:pos2:боро сеа сигурно отишол да бара црвена боја бе низ велес тамо да намачка чаршавот,нишо не напраил излеа:pos2::pos2:
Јас го видов и тврдам дека е со кечап :pos2::pos2:Абе немој Дип Прпл она е скљафтана веќе
Абе шо зборувате џабе....ДРВА НИЕДНИ. Чаршафот веќе го видеа навивачка, гема и Прпл, а дојдете на мсн ќе го видите и вие
Абе деца деца мене еве не ми верувате, ама ете ви ја Д_17 она нека ви кажеИ ја го видов...кечап е..:pos2::pos2::pos2:онолку крв??нема шанси:pos2::pos2:онолку боја ни за Мона Лиза не искористиле море...ја од она сендвич че си напрам...ц ц ц ...со кечап еее:pos2::pos2:
DeepPuprle e oмажена ако не си знаел??Како бе скљафтана? Што бе скљафтана? xD
Готово Бобан е спремен да се степаDeepPuprle e oмажена ако не си знаел??
Чек ова Стефан те натерал да го напишеш...Абе Раперче и Дип прпл уште не се скљафтаа?
Чек, не ме натерал никој. Шо узбуна дигнавте толку? Свашта. Еден пост на зезанција да не се сфатело. Идите играјте домино таму (=Чек ова Стефан те натерал да го напишеш...