Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
Касно палиш Гема веќе има маж,жал ми е за пато.GemmaAtkinson i PATO_007
Касно палиш Гема веќе има маж,жал ми е за пато.GemmaAtkinson i PATO_007
Ќе ти ја земе бегалка:bip::bip:Касно палиш Гема веќе има маж,жал ми е за пато.
Нема шанси Гема му е верна на Акси.Ќе ти ја земе бегалка:bip::bip:
дааа,ја можам да потврдам:pos2::pos2:Нема шанси Гема му е верна на Акси.
Абе тој ќе проба ама Гема нема да сака.Ќе ти ја земе бегалка:bip::bip:
Нема да сакаа...???че му дам сачмарката моја...че ви напрај апликација..тебе и на гема ако нејчи...:pos2::pos2::pos2:Абе тој ќе проба ама Гема нема да сака.
вие веќе ги венчавте:pos2:Кои двајца форумџии по вас си „одговараат“, физички, карактерно, по хумор, по вкусеви..
Нормално. Со поп(Николче) , Кум( Ајсбој), Кума (Дип Прпл)... и чаршафот го има аксивие веќе ги венчавте:pos2:
Чаршафот кој мене многу ме потсеќа на филмот Тексашки масакр со моторна пилаНормално. Со поп(Николче) , Кум( Ајсбој), Кума (Дип Прпл)... и чаршафот го има акси
Еј еве јас ке кажам: ИМА НОВ ПАР... Ајсбој и Д_1. Попот -Николче, Кумата_ Јас ( ДипПрпл) кумот Бобан и свите сведоци.... Борче го има чаршафот ( кој личи ко да..)Чаршафот кој мене многу ме потсеќа на филмот Тексашки масакр со моторна пила
П.С. Никој не кажува за новиот пар
Д_17.....Ццццц како не ти е срам никот и го згрешиЕј еве јас ке кажам: ИМА НОВ ПАР... Ајсбој и Д_1. Попот -Николче, Кумата_ Јас ( ДипПрпл) кумот Бобан и свите сведоци.... Борче го има чаршафот ( кој личи ко да..)
Јас уште не сум го видел чаршафот кога ќе го видам тогаш ќе коментирам до тогаш не верувам,Боро е сигурно заспалЕј еве јас ке кажам: ИМА НОВ ПАР... Ајсбој и Д_1. Попот -Николче, Кумата_ Јас ( ДипПрпл) кумот Бобан и свите сведоци.... Борче го има чаршафот ( кој личи ко да..)