Е сполај тиАјмо цурице ајмо дудлачиии.
Јован би го кљафтал со..........цел форум. Gays, Lezbians, bisexuals, transsexuals, emos you name it.
Ќе се оженим со неа бе...........и недеља покасно ќе се разведем и ќе и земем пола од парете шо ги има.Stefan4e( raperce) i Bon Jovi
Пффф ак е за така предбрачен договор ќе прајме:baeh:Ќе се оженим со неа бе...........и недеља покасно ќе се разведем и ќе и земем пола од парете шо ги има.
ААа! Шмеки легендо ! До кога ке ме ставаш во вакви комбинации!?! :pos2:Илијаико и Мими Симоновска...едноставно спротивностите ги спојува и тоа ќе ги натера да се скљавтаат!
Абеее...види Дарк..ја обично не пребирам...ретко да изјавам желба за некоја од форумов...обично обратно е! Тие изразуваат желби јас само им ги исполнувам Инаку првпат коа слушнав Маја Вукичевиќ дека е тука...јас си реков...ова е посебен предизвик!...Маја просто ја обожавам. Веќе еве..ја имам сликата у мојата глава...се надевам и вие можете да замислете. Онака...у списанието Скандал...на насловна:
Маја Вукичевиќ фатена на дело како му ги откопчува панталоните на Шмекерот?...а кој е Шмекерот?...продолжение на стр.3
DeepPurple и Dark King
Честито..па нека ти се множат ко за променаЈеее прв пат со женско во комбинација :smir:
Ti si so Raperce maЕве јас со Dark King :icon_cool
А ти...Ti si so Raperce ma
ja uste nemam odluceno. Kandidat e bobanmacedonia[zEUs];2215671 напиша:А ти...