DeepPurple
* Belly Fairy *
- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 121
- Поени од реакции
- 10
Dobro bre ke navivame, VAZNO ti ke si mi komsija taka??[zEUs];2209294 напиша:Шо има тоа врска, важно е да се навија заедно ... (пр. за Македонија )
Dobro bre ke navivame, VAZNO ti ke si mi komsija taka??[zEUs];2209294 напиша:Шо има тоа врска, важно е да се навија заедно ... (пр. за Македонија )
Па не е тоа толку важно ...:jaj:Dobro bre ke navivame, VAZNO ti ke si mi komsija taka??
Леле за Манчестер си, браво!Ehh ja ne sum za Milan, ja navivam za MAnchester...
Mora. Ja sum extra. TI kako si>>
Mora....Леле за Манчестер си, браво!
Хммм, значи мора..
ти стигнаа сликите срце? :back:Нешо не е во ред со сликите, требало малку облека да имало на сликата, барем 1%.
Него ај праќај твоите, денес ништо не може да ме запали.. па ајде да пробаме така!
Не ми го бацви дечкото бе[zEUs];2209234 напиша::back:
Кој е толку покварен да ти го напраел тоа ...:back:ЕЕЕЕЕ
Дочекав мој маж со моја бурма на рака да ме вара на форум
СО ДРУГ МАЖ!
:uvo:
Ќе му кажем ја него ...:sakas_ust...и не се секирај туе сум ја за тебе ...:back:Јован:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Да, фала ти премногу, прекрасни се. Како ти што си прекрасен.ти стигнаа сликите срце? :back:
Не ми го бацви дечкото бе
нема врска тоа, трачеви се само срце :back:ЕЕЕЕЕ
Дочекав мој маж со моја бурма на рака да ме вара на форум
СО ДРУГ МАЖ!
:uvo:
немиТ никаква врскаЈован:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
море дете... не ми ја земај женската, разбра? :pishtoldz[zEUs];2209535 напиша:Ќе му кажем ја него ...:sakas_ust...и не се секирај туе сум ја за тебе ...:back:
океј бе срце :back:Да, фала ти премногу, прекрасни се. Како ти што си прекрасен.
Мора за некој ден пак да се сликаш и да ми праќаш... ептен добро е...
Шо бе трачеви?нема врска тоа, трачеви се само срце :back:
немиТ никаква врска
море дете... не ми ја земај женската, разбра? :pishtoldz
океј бе срце :back:
море дете... не ми ја земај женската, разбра? :pishtoldz
апсолутноШо бе трачеви?
Уствари ај ќе викаме дека се трачеви овде, така е подобро. :back:
п00з4е магде, иован само тебе те љуби.
фак да уат[zEUs];2209668 напиша:За женсками мислеше ...
:star: