i amaze myself колку сум звер понекогаш...Aма се плашам дека Некс Тајм ќе отидат во голем пичвајз што исто го предвидувам. Едноставно премногу народ имаат позади нив.
Ристе од Припор, Драганче од Лескоец, Глоријан или недај Боже, да се избаци од некаде Орце Стефкоски.дното е допрено, не знам што може да се деси во наредниве години за да бидеме бетер, ова е покатастрофа и од Мартин Вучич жими све.![]()
Точно де. Евровизијата одамна е претворена во циркус. Вокалните квалитети се тотално изоставени и квалитетната музика воопшто. Од почеток не ми се свиѓаа овие Сленг, но кога ќе видиш аналогно на муабетот погоре на Евровизија не треба да си некој вокал или слично, направи атмосвера и имаш сигурна победа, додуша не мора победа, и онака не победуваме, барем интересни ќе испаднеа дечкивеi amaze myself колку сум звер понекогаш...
дното е допрено, не знам што може да се деси во наредниве години за да бидеме бетер, ова е покатастрофа и од Мартин Вучич жими све.
Можевме да бидеме број еден факмани во Европа и да си поиграме курот со тој фестивал, али место тоа сеа ќе пратиме лажни Слеш и Бон Џови.
Ристе од Припор, Драганче од Лескоец, Глоријан или недај Боже, да се избаци од некаде Орце Стефкоски.
Ако размислам пак, Ристе и не е така лоша варијанта.
стихот во кој се спомнува мојот јузер ќе го ставам во потпис деноиве...П.С. Пејо абе овие од Сленг те спомнуваат во песнава, затоа малку пристрасен си![]()