I
Intex
Гостин
Момак, си се заебал гадно.ПОМОШ! ИЗВИНЕТЕ НА ДОЛГИОТ ПОСТ. МОРАВ ДА ОПФАТАМ МНОГУ РАБОТИ ! Ми треба помош како никогаш досега! Незнам каде сум. Се чувствувам како да незнам каде се наоѓам! Последно време ми се случија многу работи кои ме извадија од колосек! Постојано имам чувство како да сакам да заспијам и никогаш повеќе да не се разбудам! Ме фаќаат депресии кои ми траат по цели денови!
Се започна со тоа што за време на минатото лето во 2010 јас се променив многу. Променив друштво! Променив однесување, променив стил на слушање на музика! ГО променив карактерот во сосема нештор азлично. Пред крајот на првото полугодие, запознв личност со која веднаш влеов во врска! Таа личност не ја сакав но кога видов колку и значам ја засакав и сега ја сакам повече од се! Ги намалив оценките на школо, мислев дека се ќе се среди но еве сега гледам дека се оди на полошо. Џаедно со личноста со која сум во врска ги поминавме најубавите 2 месеци во мојот живот додека беше тука јануари и фебруари. Велевме дека се е толку совршено со нас за да биди реално. А и навистина тка беше. Потоа таа замина и беше отсутна од државава 2 месеци. За тоа време контактиравме преку интернет, скајп, фејсбук и мсн. Се ни одеше супер првата недела но со тек на време, почнаа да се појавуваат премногу несогласувања. Секогаш јас бев виновникот, секогаш јас бев обвинет дека напнувам и абрам премногу од неа. и лмногу пати дојде до голема караница преку видео разговор што тие многу караници повеќепати доведоа до разделба, меѓутоа јас секогаш ја спречував. Секогаш после долгочасовно расправање најдувавме зеедничко решение1 И кога мислев дека се се средило, кога мислев дека се ќе бидфе как што беше, кога таа си дојде по 2 месеци, се случија многу полоши работи! Типката се однесуваше премногу ладнос о мене. нескаше да ја викам со нагалени зборови. Сакаше грубост. МИ кажа низ многу ситуации дека не ме сака! Потоа че речеше дека ме сака и ќе с епремислеше па после ќе речеше пак дека незнае дали ме сака! сетоа тоа беше голем шок за мене. и покрај сето тоа сеупте сме заедно. успеав да ја задржам. Кога таа се врати тука, успеа да ме изневери. Сакаше да ми раскини откако ми кажа дека ме изневерила, тоа се случи ноќта пред велигден! Но јас бев оној кој падна на колена , кој ја молеше да остани и покрај тоа што знаев дека ме изневерила! И остана, ја убедив. И реков да си дадеме втора шанса! Помина се што помина, Повторно избија караници. За први мај бевме заедно на пикник и си поинавме прекрасно! ТОј ден дознав дека изневерувањето било лажно за да ме тестира колку ја сакам! и замисли. Испаднав будала и лабораториски глушец! Следната ноќ таа ми ѕвонеше ноќта во 4 часот и ми кажа дека ме изневерила, овојпат, за жал, вистина! Не ем лажеше овојпат, и не ни скав, ми беше полесно да го прифатам тоа кАКО вистина одколку како уште еден тест! И го простив и тоа! Се чувствуваше гадно. не се гледавме една недела после тоа затоа што и требало време да се среди! И го дадов тоа време и ми се ајви ме побара. сега пак сме заедно! мило ми е што пак сме заедно, ми вели дека ме сака, дека сака да биде со мене , дека несака да ме изгуби никогаш ,но покрај се што се случи јас с есомневма во тоа. Веќе не го гледам истиот поглед на искреност во нејзините очи како порано ! Ја сакам премногу. Ми треба , но се плашам дека еден ден ќе замини! Ги расипав односите со многу мои пријатели, ги расипав оценките во училиште а ова ми е последна година и незнам дали ќе ја положам матурата! Таткоми го испуштија од работа. а јас станав премногу депресивен што немам волја за ништо! НИШТО! можеби и не с енаоѓам во толку лоша ситуација како што мене ми изгледа, но затоа барам помош од вас. да ми ги отворите очите и да ми покажете што да правам, затоа што мислам дека би направил глупост! ГОлема глупост. Знаете на што мислам . несакам тоа да с еслучи, но ми изгледа дека единствено само така можам да се спасам од болката!
Прво: раскини и сместа.
Второ: не е вредно за женско да се замараш, и онака никој не ги разбира.
Трето: најди си добро друштво.
Четврто: не биди позер, пошто гледам си се променил као демек.
Петто: со среќа.